2777
2789
عنوان

کدوم؟؟

72 بازدید | 15 پست

کاریه ک شده و تاوانشم دادم و میدم احتیاج به سرزنش ندارم

طولانی مدت داخل یه رابطه ای بودم و ب.کارتمو ازدست دادم الان بنا به دلایلی نمیخوام باهاش ازدواج کنم و کلا نمیخوام باهاش باشم چون هم حرمت بینمون ازبین رفته هم خانوادم رضایت ندارن به این ازدواج هم یسری چیزا ازش دیدم که میدونم نمیتونم باهاش زندگی کنم الان ازدواج بااین ادم و بعدش طلاق مناسب تره؟

یااینکه اینکارو نکنم؟

درکل میخوام بدونم مطلقه بودن بهتره یا ازدواج نکنی و دخترنباشی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا چون رابطه داشتی باید باسر بری تو چاه؟افرین تصمیم درست وگرفتی کات کن 

تاپیک قبلم جوری حرف زدن فکرکردم مجبورم ازدواج کنم چون دخترنیستم واقعا نمیفهمم بعضیا چشونه

تاپیک قبلم جوری حرف زدن فکرکردم مجبورم ازدواج کنم چون دخترنیستم واقعا نمیفهمم بعضیا چشونه

بدبختانه زنا فقط فاز روشن فکری دارن پسرا نمیگیرن عقد کنی جدا بشی بنظرم بهتره🥴دوست منم شرایطش مثل توعه منتها پسره خواستگاریم نیومد😐🥲

ولشون کن  اصنم‌ترسی برای بکارت و اینا نداشته باش خرجش یه معاینه و دکتر زنانه اس

براخودم اصلا مهم نیست درس خوندم بعدشم میرم سرکار لنگ ازدواج باکسی نیستم ولی جوری گفتن انگار گناه کبیره کردم و چون اون تهدیدم میکنه مجبورم باهمچین ادمی زندگی کنم 

بدبختانه زنا فقط فاز روشن فکری دارن پسرا نمیگیرن عقد کنی جدا بشی بنظرم بهتره🥴دوست منم شرایطش مثل تو ...

من شرایطم برعکسه بهش میگم بروگمشو پیگیره که چون خودش کرده حتماهم باید باهام ازدواج کنه بهش میگم شکایت میکنم برات میگه بکن میام میگم دوسش دارم پردشم زدم خلاف ک نکردم تواین ده سال سالی یبار اومد خاستگاری و جواب نه شنید از بابام همچنان ول کن نیست 

من شرایطم برعکسه بهش میگم بروگمشو پیگیره که چون خودش کرده حتماهم باید باهام ازدواج کنه بهش میگم شکای ...

بنظر من بابات بکش کنار بهش بگو کامل قضیشو یا میگه ازدواج کن یا میگه نکن و تمام نذار پسره اذیتت کنه سرزنشم نداری فقط ی رفتار خارج از عرف ایران انجام دادی و حق زندگی داری با بابات حرف بزن صلاحت بگه شناخت کامل از تو فرهنگتون شهرتون و نحوه برخورد مردم داره و مثل کوهم پشتته😘😘

الان مشکلی نداره؟ شوهرش دعواشون میشه تو سرش نمیزنه؟ 

نه خودش قبول کردا البته تو زندگیشون نیستم اما عقل داشته انتخاب کردا اونم ی خطایی در گذشته کردا بدترازین بود بره بدوزه بخا دروغ بگه ی عمر با عذاب وجدان