fafijoooonnnn مدیر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 عنوان پسرم بجای | مشاهده متن کامل بحث + 576 بازدید | 43 پست بجای گ میگه د بجای ک میگه تمثلا به کمک میگه تُمت به گرگ میگه دُرد ۴ سالشه؟؟بنظرتون درست میشه؟؟؟ عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد*** 1402/03/28 | 14:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 عزیزم ببرش گفتار درمانی چیز مهمی نیست با چند جلسه گفتار درمانی خوب میشه ولی اگه نبری ممکنه همینطور ... میزارم چند ماه دیگه دیدم نشدحتمامیبرمش پسرم باهوشه زود یادمیگیره فکرکنم عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 من ۱۸ سالمه هنوز ل و ر کنار هم باشن نمیتونم درست تلفظکنم خداقوتتتتت عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 پسر منم ۴ سال و نیم هست،دقیقا ک رو ت تلفظ میکنه،مثلا کمک میگه تمت خیلی خودم میگه حودم ،و خیلی حروف ... خوشمزن حرفاشون ولی تا بقول شما مدرسه رفتن بایددرست بشه دیگه عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 دخترمنم میگفت آقا درده الان انقدر روان وفصیح حرف میزنه وکتاب میخونه باید ببینی فقط نگران چی هستی؟ ماشاالله خودبخود درست شد؟؟؟خواستم ببینم اونایی ک اینطوربودن بعدش خودبخوددرست شدحرفاشون یانه عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 دختر همسایه من با دخترمن هم سنن بعد اون درست واضح حرف نمیزنه ب دخترم داشت میگف بیا بلیم اب بُتوریم د ... 🤣🤣🤣🤣🤣درکش میکنم عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 اگ پستونک داره ازش بگیرین چون دخترخاله منم سه سالشه از وقتی پستونک و ازش گرفتن خیلی تلفظش بهتر شده نه بابا ازهمون نوزادی پستونک نگرفت عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
همون_راد عضویت: 1397/12/24 تعداد پست: 24396 ماشاالله خودبخود درست شد؟؟؟خواستم ببینم اونایی ک اینطوربودن بعدش خودبخوددرست شدحرفاشون یانه آره عزیزم خودبخود درست میشه فقط شما درستش رو بگین همیشهالان دخترم ۸ سالشه هاولی از اونموقع ی ویس هم دارم اتفاقا پسرم خیلی دوست داره گوش میده بهش آقا درده هم میگه توش😄
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 آره عزیزم خودبخود درست میشه فقط شما درستش رو بگین همیشه الان دخترم ۸ سالشه ها ولی از اونموقع ی ویس ... بامزه میگن...پس خوبه خداروشکر🤗😁 عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 😂😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣 چتت؟؟شامپوعه چن میل بود اخرش؟ عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 بعد میبینم یادم رفت خوش عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***
fafijoooonnnn مدیر استارتر عضویت: 1400/10/19 تعداد پست: 3444 اینا بخابن😩😩😩😩😩 بزارشون روبرو تلویزیون یه صگعه هم بزن عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***