2777
2789
عنوان

پسرم بجای

576 بازدید | 43 پست

بجای گ میگه د بجای ک میگه ت

مثلا به کمک میگه تُمت به گرگ میگه دُرد

۴ سالشه؟؟بنظرتون درست میشه؟؟؟

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

اره بابا

هم وقتشو داری ... هم فرصتش پیش اومده ... هم کسی اصلا نمیفهمه ... ولی چون اشتباهه از انجام دادنش منصرف میشی...! این معنای دقیقه اصالته...راه پنهانی میخانه ندانند همه کس! جز من و زاهد و شیخ و دو سه رسوای دگر...!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره عزیزم از زبون شیرینش لذت ببر بچه خواهر من تا کلاس اول اینطور بود😁

اره میشینم میگم بگو گرگگگگ میگه درد انقدمیخندیم باهم

عشقای زندگیم❤همسرم❤️پسرکمون❤️خدایامواظب زندگیمون باش دور باشیم از چشم بد***

عزیزم چند ماه دیگه گذشت دیدی همینطوره حتما ببر گفتار درمانی 

پسر خواهر منم دقیقا همین مشکل و داشت وقتی ۵سالش شد برد گفتار درمانی توی ۵جلسه کاملا درست شد خداروشکر 

چون بلد نیستن زبونشون و چطوری باید جاگذاری کنن تو دهنشون که اون حرف خاص روتلفظ کنن اینطوره تو اونجا با قاشق و چوب بستنی یاد میدن

کسی را جریحه دار نکنید..                                     عذرخواهی نمی تواند تاثیر زخم را از بین ببرد.

چ بامزه لذت ببر 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

خواهرزادتون مشکل تلفظ داشت یا تاخیر کلام هم داشت 

هم کلمه هارو کلا اشتباه میگف هم ابنکه تو حرف زدن زبونش میگرف مثلا میخواس بگه مامان میگف مااامااامان

تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃
اره میشینم میگم بگو گرگگگگ میگه درد انقدمیخندیم باهم

ای جووونم از طرف من لپشو ببوس...بخدا خواهر من میشست گریه میکرد چرا بچش اینجور حرف میزنه ولیالان ماشالله اهنگ میخونه  😁 

تاپیک هایی که میزنم بعضیاش برای خودم نیس نگید پیش خودتون چرا باهم همخوانی نداره😃

پسر منم چهارسالشه

بدغذاست بهش گفتم تو شکمت قورباغه زندگی میکنه وقتی گشنه شون میشه قور قوریا صدا میدن،میاد شکمشو میزاره  رو گوشم میگه مامان ببین دول دولیا بیدار شدن