2821
2789
عنوان

کنکور

171 بازدید | 17 پست

دوستان ببخشید من یه سوالی داشتم من متاهلم و یه مدت از درس دور بودم ولی پارسال شروع کردم خواندن الان میانگین ترازم ۶۷۰۰ قلم چی هست و تو کنکور دی میانگین ۴۰ درصد زدم به نظرتون با تراز ۶۷۰۰ قلم چی کنکور تیر پزشکی میارم؟مشاورم خیلی گفت میاری ولی من نمی‌دونم میارم یا نه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی عالیه که😍 میشه بگین تو چ مدت ب این تراز رسیدین ؟ از کی شرو کردین و پایه تون چطور بود؟

بله عزیزم از ۱۰ مهر شروع کردم و حدود ۸ سال از درس بودم و پایم صفر البته من یه کارشناسی مدیریت گرفتم 

بله عزیزم از ۱۰ مهر شروع کردم و حدود ۸ سال از درس بودم و پایم صفر البته من یه کارشناسی مدیریت گرفتم& ...

چند ساعت در روز درس میخوندین ؟ تراز اولتون چند بود؟

ببخشیدا خیلی میپرسم منم از الان شرو کردم برا سال بعد برا پرستاری سراسری مثل شماهارو ک میبینم انقد خوب پیش رفتین انگیزه میگیرم برا پزشکی 😍

چند ساعت در روز درس میخوندین ؟ تراز اولتون چند بود؟ ببخشیدا خیلی میپرسم منم از الان شرو کردم برا سا ...

من ۹ ساعت در روز میخونم تراز اولم ۴۶۰۰ بود قلم چی تا یک ماه همین بود دیگه مشاور گرفتم یکم سخت گرفت ترازم کم کم اومد بالا تا ۶۷۰۰-۶۸۰۰ هست الان تو قلم چی 

من ۹ ساعت در روز میخونم تراز اولم ۴۶۰۰ بود قلم چی تا یک ماه همین بود دیگه مشاور گرفتم یکم سخت گرفت ت ...

قلم چی چقدر شد هزینتون؟ من میخوام از مهر ثبت نام کنم فعلا خودم تابستوتو پیش برم البته بدون پشتیبان وکتاب ک نمیدونم چقدر تو هزینش تاثیر میذاره کم میکنه!

ولی اصلا نگران نباشید پیشرفتتون عالیه همین طور این یه ماهم ادامه بدین ولی سختر

قلم چی چقدر شد هزینتون؟ من میخوام از مهر ثبت نام کنم فعلا خودم تابستوتو پیش برم البته بدون پشتیبان و ...

ببین یکی از اقوام ثبت نام کرده بود آزمون هاشو نمی‌رفت من جای اون رفتم رایگان شد برای من در اصل 

فکر نمیکنم کم کنه از هزینتون

عزیزم یه سوال، اگه یه شهر دیگه قبول بشید همسرتون باهاتون میاد اون شهر؟ 

اره بهم میگه هر جا قبول شی میام چون زحمت می‌کشی بعدم به دختر متاهل راحت انتقالی میدان به شهر همسر 

ببین یکی از اقوام ثبت نام کرده بود آزمون هاشو نمی‌رفت من جای اون رفتم رایگان شد برای من در اصل  ...

اهان منم شنیدم بدون اونا از هزینه کسر میشه نمیدونم باید مهر برم زمان ثبت نام ببینم چی میشه 

ب هر حال ممنون از راهنماییتون تاپیکتون کلی انگیزه بهم داد با ارزوی موفقیت 🥰✌🏻

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

بخارشور

parhamfarhan | 20 دقیقه پیش

تایپک

honiwyy | 19 دقیقه پیش
2791
2779
2792