2777
2789
عنوان

❌️اینجا چند بار باید بگن به کسی کمک مالی نکنین❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 16343 بازدید | 835 پست

خا بجای جواب لایک کردم   

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حقیقتا ادبیات یکی از کاربران این تاپیک که طرفداری زیادی روی کمک مالی داره؛ شبیه یکی از کاربران دیگه ...

یعنی هرکی نظرشخصیشوبده ازنظرشمامشکوکه خیلیامیگن کمک نکنین مث اون خانوم باخونه پرازمارکه معلوم شدچکارش گدایی وکلکه آخرش چی ازآب درمیان

همین جا بحث رو تموم کنین زود رنگم عوض نکنین بار دیگه ببینم بحث کردین گزارش میزنن جفتتتون تعلیق شین م ...

عزیزم گفتم من رنگ عوض نمیکنم پای حرفم هستم کلاهبرداره سان امابینشون نیازمندم هستن اگه راضی میشین من گدا😁

یعنی هرکی نظرشخصیشوبده ازنظرشمامشکوکه خیلیامیگن کمک نکنین مث اون خانوم باخونه پرازمارکه معلوم شدچکار ...

کی گفت نظر ندین ؟

دانی از زندگی چه میخواهم ....من تو باشم، تو، پای تا سر تو...زندگی گر هزار باره بود...بار دیگر تو، بار دیگر تو...

عزیزم گفتم من رنگ عوض نمیکنم پای حرفم هستم کلاهبرداره سان امابینشون نیازمندم هستن اگه راضی میشین من ...

خب اصل حرف منم همین بوده که بین هم دورهمی درست کرده بودین خخخخ😉

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*

خب اصل حرف منم همین بوده که بین هم دورهمی درست کرده بودین خخخخ😉

بابا خیلی ادعاش میشدمیگف کارکنه کمیته و... بره خب خودش بره دیگه چراازمتروکش حرف میزنه همین تکدی گراحق بقیه روضایع میکنن امابازم میگم کمک خوبه😁

درسته وضعیت خوشایند نیست  مردم تو مضیقه هستن ولی وقتی یکی پول نت داره میاد اینجا یعنی بلد نی ...

همین طوره...

اخه مجازی؟ 

چیتال تنم قلبم قلبه گنجیسکه

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....
شما تو واقعیت کمک کن خیلیا نیاز دارن 

تو واقعیتم کمک میکنم

میشه برای حاجت قلبیم یه صلوات بفرسی فرسادی بگو منم برات بفرسم❤️.                                                                 دوست عزیزی که حالت از یه جای دیگه بده و میایی تو این سایت و حال بدتو سر کاربرا خالی میکنی .شاید اینجا دنیای مجازی باشه ولی خیلی واقعی میتونه دل یه نفرو‌ بشکونه و حتی میتونه دل یه نفرو شاد کنه پس بیا مراقب حرفامون باشیم و حال بدکن نباشیم چون اینجا همه به اندازه کافی حالشون بده....