2777
2789

اشتباه ترین کار ممکن اینه که قبل کنکور بشینی رشته هارو برسی کنی 

الان درست رو بخون 

بعد کنکور به حد کافی وقت هست 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اشتباه ترین کار ممکن اینه که قبل کنکور بشینی رشته هارو برسی کنی  الان درست رو بخون  بعد ...

امسال میتونم هوشبری آزاد بخونم

ولی میگم این ۱ سالو بخونم واسه رشته بهتر

بهت قول میدم اگه الان بشینی رشته هارو برسی کنی آخرش به هیچ کدوم نمی‌رسی 

نه تو آنی که همانی ؛ نه من آنم که تو دانی🤍🌱      یا امام رضا ضامن آهو شدی میشه ضامن منم بشی؟💕.          تایپ شخصیتی ESTJ💜
امسال میتونم هوشبری آزاد بخونم ولی میگم این ۱ سالو بخونم واسه رشته بهتر

درصد های دی ماهت چنده ؟

ندادم آزمایشی بود

ندادی ؟ 

پس تو جو کنکور نرفتی که بدونی حتی رتبه یک کنکور هم یه روز قبلش با اطمینان نمیگه هوشبری قبول میشم 

از کسی که از این طریق آسیب دیده حرف شنوی داشته باش 

پارسال می‌گفتم پزشکی شهر بزرگ نباشه شهر کوچیک رو شاخمه 

ولی ....... 

الان نمی‌فهمی چی میگم 

بعد کنکور بیا دوباره حرف هام رو بخون اون موقع میگی وای این چی می‌گفت من چی می‌گفتم

موفق باشی ❤️