2821
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری

111 بازدید | 17 پست

سلام خانما من پنج شنبه سونو دادم بهم گفت فولیکولا ۱۴ ۱۵ هستن 

از جمعه دارم کیت میزنم ولی خبری نیست دیروز هاله داشت امروزم یه کوچولو هالش پر رنگتر بود طبیعیه که هنوز تخمک آزاد نشده  یا برم سونو بدم باز ؟؟

ممنون میشم کمک کنید 

چندمه سیکلتی؟ دوره هات چند روزه است ؟

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلا مال من ۳۱ روزه است مثل بقیه ۱۴ آزاد نمیشه روز ۱۸ و ۱۹ سیکل آزاد میشه 

فقط 3 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

نه دیگه نیازی به سونو نیست

سیکل هات چند روزه؟

منظم پریودیت؟ تنبلی تخمدان نداری؟

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

مثلا مال من ۳۱ روزه است مثل بقیه ۱۴ آزاد نمیشه روز ۱۸ و ۱۹ سیکل آزاد میشه 

من آخرین پ واسه ۲ بهمن و ۱۷ اسفند بود دیگه پ نشدم تا ۱۳ خرداد به خاطر مصرف دارو اینطور شد مشکل تنبلی و اینا ندارم 

اسفند تخمک گذاریم شد روز ۲۶ دوره 

نه ندارم  نه پ منظم ندارم

پس خیلی رو کیت اطمینان نکن،چون کیت برای پریودی منظم بیشتر جواب میده

هر دو روز یکبار،اقدام کن

ان شاالله نتیجه بگیری

از خداوند به اندازه‌ی دارایی‌اش بخواهید،خداوندی که صاحبِ آسمان‌ها و زمین است. هیچ چیز خارج از اراده‌‌اش نیست،از او بهترین ها رو طلب کنید

پس خیلی رو کیت اطمینان نکن،چون کیت برای پریودی منظم بیشتر جواب میده هر دو روز یکبار،اقدام کن ان شا ...

توکل بخدا 

میخوام واسه. پسر اگه خدا بخواد اقدام کنم 

توکل بخدا  میخوام واسه. پسر اگه خدا بخواد اقدام کنم

رژیم،تغذیه،کیت تخمک گذاری و و و فقط ۲۰تا ۲۵ درصد میتونه رو جنسیت اثر داشته باشه و اصلا قابل اعتماد نیست

پسر میخوای ivf بکن

من آخرین پ واسه ۲ بهمن و ۱۷ اسفند بود دیگه پ نشدم تا ۱۳ خرداد به خاطر مصرف دارو اینطور شد مشکل تنبلی ...

سلام عزیزم .شما با کیت تونستی تخمک گذاریتون پیدا کنی ؟ چه مارکی گرقتی ؟ من میخوام این ماه با کیت برم جلو