آب سیب هم عالیه خون سازم هست، روزی یه قاشق مربا خوری آب سیبم بدین، خرما رو پوست بگیرید له کنید با یه قاشق مربا خوری آب مخلوط کنید از این خمیر یه قاشق چای خوری بدین بهش، یه ظرف بی خطر بذارید جلوش یه قاشق سیلیکونی هم بدین دستش سر میز یا سفره که غذا می خورید بنشونیدش، کثیف کاری هم کرد اصلا براتون مهم نباشه، بذارید غذا خوردنتون رو ببینه، عاشق غذا میشه☺️
ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.
من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.
پسر من چیزهای شیرین نمیخوره،قطره هم بهش ندادم اصلا،نمیدونم چکارش کنم! 😭
این مخلوط اب و شیره رقیقه اصلا شیرین نیست انگار آب، بازی بازی با قاشق تو طول روز بهش بدین، دختره منم چون آب سیب شیرینه نمی خوره با آب به مخلوط می کنم بهش می دم
منم پیرزنا قدیما بهم گفتن🤭🤭، اگر به حرف بهداشت بود که الان آبم نمی خورد، یه کم حوصله می خواد کم کم درست میشه اصلا نگران نباش عزیزم، دختر من نارس و ضعیف و رفلاکسی هم بود، الان بخاطر رفلاکسش نمی تونه هندونه و بستنی و چیزای سرد بخوره ولی هرکی دهنش بجنبه آویزون میشه بهش،