2777
2789
عنوان

بچه هشت ماهم غذا نمیخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 1797 بازدید | 27 پست
به جای قطره آهن شیره انگور و خرما بده، یه قاشق چای خوری شیره انگور رو با یه قاشق مربا خوری یا غذا خو ...

پسر من چیزهای شیرین نمیخوره،قطره هم بهش ندادم اصلا،نمیدونم چکارش کنم!  😭

نشد الان راهی نیست یعنی؟

آب سیب هم عالیه خون سازم هست، روزی یه قاشق مربا خوری آب سیبم بدین، خرما رو پوست بگیرید له کنید با یه قاشق مربا خوری آب مخلوط کنید از این خمیر یه قاشق چای خوری بدین بهش، یه ظرف بی خطر بذارید جلوش یه قاشق سیلیکونی هم بدین دستش سر میز یا سفره که غذا می خورید بنشونیدش، کثیف کاری هم کرد اصلا براتون مهم نباشه، بذارید غذا خوردنتون رو ببینه، عاشق غذا میشه☺️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشد الان راهی نیست یعنی؟

از غذاهای سفره خودتون امتحان کن ببین چی دوست داره،مثلا ماست و دوغ اکثر بچه ها میخورن

اگه ماست دوست داشت مغذیجاتو پودر کن باهاش قاطی کن بهش بده،منکه کارم همینه، وقتی پسرم دندون درمیاره فقط ماست میخوره

آب سیب هم عالیه خون سازم هست، روزی یه قاشق مربا خوری آب سیبم بدین، خرما رو پوست بگیرید له کنید با یه ...

ما از اول بچه رو کنار خودمون سر سفره غذا میدادیم،یکم اذیت میشدیم ولی بیشتر غذا میخورد تا تنهایی

پسر من چیزهای شیرین نمیخوره،قطره هم بهش ندادم اصلا،نمیدونم چکارش کنم!  😭

این مخلوط اب و شیره رقیقه اصلا شیرین نیست انگار آب، بازی بازی با قاشق تو طول روز بهش بدین، دختره منم چون آب سیب شیرینه نمی خوره با آب به مخلوط می کنم بهش می دم

این مخلوط اب و شیره رقیقه اصلا شیرین نیست انگار آب، بازی بازی با قاشق تو طول روز بهش بدین، دختره منم ...

پسر من آب سیبو تگه تو بطری نوشابه باشه از سرش بخوره دوست داره ولی تو لیوان و شیشه اصلا چیزهای شیرین نمیخوره

حتی بیسکوییتم دوست نداره زیاد،نون دستش میدیم میان وعده!

من بلد نبودم کسی چیزی بهم نگفت😐

منم پیرزنا قدیما بهم گفتن🤭🤭، اگر به حرف بهداشت بود که الان آبم نمی خورد، یه کم حوصله می خواد کم کم درست میشه اصلا نگران نباش عزیزم، دختر من نارس و ضعیف و رفلاکسی هم بود، الان بخاطر رفلاکسش نمی تونه هندونه و بستنی و چیزای سرد بخوره ولی هرکی دهنش بجنبه آویزون میشه بهش، 

سر انگشتت رو بزن تو غذا رو بذار دهنش نمی شه یهو غذا خورشون کرد، دختر منم هشت ماهش هست، چون رفلاکسی ب ...

اهان ممنون😍

🌟💌معجزه برای کسانی که به آن ایمان دارند اتفاق می افتد💌🌟
پسر من آب سیبو تگه تو بطری نوشابه باشه از سرش بخوره دوست داره ولی تو لیوان و شیشه اصلا چیزهای شیرین ...

دختره منم نون وساقه طلایی می خوره، براش سویق درست می کنم اگر شیرین باشه نمی خوره، بذار هر جور دوست داره آب سیب رو بخوره فقط همیشه آبه سیب رو تازه بگیر 

از غذاهای سفره خودتون امتحان کن ببین چی دوست داره،مثلا ماست و دوغ اکثر بچه ها میخورن اگه ماست دوست ...

ماست مشکلی نداره یعنی بهش بدم؟

نه از ۷ ماه به بعد به جز عسل و مرکبات همه چی میشه داد،مرکبات از ۱۰ ماه به بعد یده

اهان ممنون عزیزم🥺😍