2777
2789

روش استفاده از روغن هم به این صورت که شب قبل از خواب چهار انگشت بالاتر از ناف رو به مدت ۳ دقیقه ماساژ بدین بعد ۵ تا ۸ قطره از روغن ختم‌الشفاء رو بریزید و مجددا ۵ دقیقه ماساژ بدین و در آخر با یک حوله داغ به مدت ۳ دقیقه کمپرس کنید

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

من یه توده هیپواکو توی کبدم هست 

و دکتر برام ازمایش سی تی اسکن تری فازیک نوشته 

خیلی استرس دارم 

فهمیدم که شمااهم همین مشکلو داشتین 

شما این مراحلو طی کردین دکترا چی گفتن اخرش ؟ 

من یه توده هیپواکو توی کبدم هست  و دکتر برام ازمایش سی تی اسکن تری فازیک نوشته  خیلی است ...

بله عزیزم من سی تی هم رفتم گفتن شاید همانژیوم باشه شاید fnhیا ی همچین چیزی..یعنی دقیق هم خودشون‌ندونستن فقط گفتن شش ماه یه بار باید بری سونو ببینی اندازش چه فرقی کرده ی دکتر عمومی بهم گفت اگر سه بار با فاصله مثلا یکسال بری سونو و اندازش همون باشه یعنی نیاز نیست پیگیری کنی

اینم بگم که من اصلا نمیدونستم اینو و تو سونوگرافی دکتر متوجه این توده شد  الان دقت میکنم میبین ...

بله عزیزم من زیر دنده راستم هم احساس یه چیز سفت میکنم یعمچنی انگار یه توده بزرگ باشه و هم درد دارم ب دکتر سونو گفتم گفت نه کبد چرب درد نداره چون من کبدم هم چربه ب دکتر عمومی گفتم بهم خندید گفت اون از بین این همه لایه چربی اصلا حس نمیشه واقعا دردش ازار دهنده هست اما نمیدونم از چیه