2777
2789

نه قرص نخور جوابگو نیست   فقط طب سنتی  ۱ماه  یکی دو ق خاکشیری که با آب داغ و جوشیده ولرم بشه یا کمی چندمین بجوشه صبح ناشتا قبل صبحانه بخور  کنارش عرق کاسنی شاتره و خارمریم  و پیاده روی وتحرک و    و مصرف کمتر سرخکردنی و چربی و قندوشکر مصنوعی و......جوابگوه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه قرص نخور جوابگو نیست   فقط طب سنتی  ۱ماه  یکی دو ق خاکشیری که با آب داغ و جوشیده و ...

واقعا؟این کارارو انجام میدم یکماهه پیاده رویم میکنم اما حس میکنم زیاد جوابگو نیست اخه سوزش کف پاهام هنوز هست

واقعا؟این کارارو انجام میدم یکماهه پیاده رویم میکنم اما حس میکنم زیاد جوابگو نیست اخه سوزش کف پاهام ...

شاید گریدش بالاست و گرنه گرید ۱ باشه  یکماهه یا ۴۰ روز جواب می ده  ولی به هرصورت دارو شیمیایی جواب نمی ده   فقط یه قرص گیاهی داریم به اسم لیورگل  یا لیورکر و.......که از گیاه خارمریم درست شده اونم جوابگوه  اگه به طب سنتی هم دسترسی داری برو متخصص طب سنتی حاذق یا طب اسلامی حاذق

من یه توده هیپواکو توی کبدم هست 

و دکتر برام ازمایش سی تی اسکن تری فازیک نوشته 

خیلی استرس دارم 

فهمیدم که شمااهم همین مشکلو داشتین 

شما این مراحلو طی کردین دکترا چی گفتن اخرش ؟ 

من یه توده هیپواکو توی کبدم هست  و دکتر برام ازمایش سی تی اسکن تری فازیک نوشته  خیلی است ...

بله عزیزم من سی تی هم رفتم گفتن شاید همانژیوم باشه شاید fnhیا ی همچین چیزی..یعنی دقیق هم خودشون‌ندونستن فقط گفتن شش ماه یه بار باید بری سونو ببینی اندازش چه فرقی کرده ی دکتر عمومی بهم گفت اگر سه بار با فاصله مثلا یکسال بری سونو و اندازش همون باشه یعنی نیاز نیست پیگیری کنی

اینم بگم که من اصلا نمیدونستم اینو و تو سونوگرافی دکتر متوجه این توده شد  الان دقت میکنم میبین ...

بله عزیزم من زیر دنده راستم هم احساس یه چیز سفت میکنم یعمچنی انگار یه توده بزرگ باشه و هم درد دارم ب دکتر سونو گفتم گفت نه کبد چرب درد نداره چون من کبدم هم چربه ب دکتر عمومی گفتم بهم خندید گفت اون از بین این همه لایه چربی اصلا حس نمیشه واقعا دردش ازار دهنده هست اما نمیدونم از چیه