2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برای من که نه ندیدم 

من خودمم ندیدم هرکی ک ب بدترین شکل دلمو شکست و باهام بازی کرد بعدش شد خوشبخت و راحت زندگی میکنه پس چرا میگن خدا جوابشونو میده یعنی همش الکیه 

♥️

من خودمم ندیدم هرکی ک ب بدترین شکل دلمو شکست و باهام بازی کرد بعدش شد خوشبخت و راحت زندگی میکنه پس چ ...

ظالم همیشه سالمه 

شب رفیقه خوبیه ولی زیاد سوال میپرسه🩶او خداوند ناممکن هاست، تو برممکن ها گریه میکنی؟🩵🌈چنان روزی رسان روزی رساند که صد عاقل از آن حیران بماند️🩷😇

بعله 

این دنیا رو انرژی میچرخه 

کیو دیدی خرما بکاره و گیلاس برداشت کنه 

برسرم منت نهادی عاشقت باشم آقا                                این چنین تقدیر کردی عمر شیرین مرا♡یاامام رضا عاشقتم☆

شوهرم

مادرش فحشم میداد اونم به دور از چشم همه

میگفتم مادرت فحش داد شوهرم‌میگفت اون‌فحش‌نمیده

دروغ میگی

زنه قسم قران میخورد فحش‌نداده

خلاصه من سر فحشاش نمیرفتم‌خونشون

یک عمر بهم‌میگفت تو‌نمیای خونه پدرم 

الان مادرش باخود شوهرم سر ارث‌قهره

بیرونش کرده شوهرمو

به شوهرم میگم چی شده چرا نمیری

پاشو برو‌خونش دیگه😂😂

من مادرم خواهرمو حمایت میکنه

خیلی فرق میزاره بینمون

پدرم هم برادرمو‌دوستداره

خیلی دلم شکسته

اینقدر گریه میکنم

کو تقاص؟؟؟؟خواهرم هروز‌پولدارتر خوشبختتر میشه در سایه ی حمایت مادرم

الانم مادرم اینا دارن خودشو‌ شوهرشو میبرن مسافرت بهترین جهازو بهش‌دادن

ایکاش منو دنیا نمیاوردن 

صد البته که تقاص پس میده .

خودم ۳ دفعه از حرف کسی دلم گرفت

صاحب خونه ام پول پیشم و خورد ۱هفته بعد زن ۳۰ساله اش تو خواب مرده بود و چندین برابرش رو خرج کفن و دفن زنش کرد.

دومی انگشتر طلامو برداشت ، تصادف کرد دست و پاش خورد شد ، ازمایش داد ایدز گرفته بود ، مادرشم تو همون روزا برای قند ازمایش داد فهمید سرطان داره.اخرش اومد اعتراف کرد

بقیه رو‌نمیگم . قربون خدا برم ❤ 

روز خوش🌷