2777
2789
عنوان

عفونت زنان

158 بازدید | 12 پست

بچه هاکسی بوده عفونت داشته باشه و خوب شده باشه؟من سه دوره پشت سرهم دکتر رفنم و دارو و شیاف و هرچی بود مصرف کردم و حتی لاکتوواژم مصرف کردم اما عفونت لعنتیم خوب نمیشه عفونتم هیچ علایمی مثل درد و سوزش نداره فقط ترشحاتم سبز رنگه میشه لطفا بهم دکتر خوب تو مشهد معرفی کنید واقعا نتیجه بده یا اگر خوب شدید بگید چیکار کردید 

یک دکتر بهم گفت باید تست hpv بدی ولی هزینش برام خیلی بالاست 

ممکنه ترشحات و عفونتم از بین نمیره اچ پی وی داشته باشم؟؟؟؟

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

خب اگه زحمتی نیست اسمشو بگو

قرص بایوفم     فقط گفت موقع بارداری نخور    بزن گوگل میاد صورتی جعبش   بگم ک عفونت من تمومی نداشت  همش ترشح سفید بد بود داشتم   این عالی بود  خارشم داشتم 

قرص بایوفم     فقط گفت موقع بارداری نخور    بزن گوگل میاد صورتی جعبش    ...

عوارض نداره ؟ 

مطمعنم خونه میخریمو منو عشقم صاحب یه دختر و پسر میشیم 🤗 خداروشکر بابت ارامشی که دارم دلتون اروم
تا کی باید بخوری خب یعنی همیشه هفته ای دوتا بخوری؟!

عزیرم دکترم بمن گفت هفته ای  ۲ تا   تا همیشه بخور  قکنم   ۱۰۰ ت بود  ی جعبس  دقیق یادم نمیاد ولی  من تا ی جعبه رو خاستم تموم کنم باردار شدم 

ممنون عزیزم🙏

من خیلی راضیم  یعنی من دریا رفتخ بودن از بعد تون اصلا عفونتن خشک نمیشد   با کرم با لوسیون  با هرچیزی  تقریبا ۶ ماه خارش داشتم نمیرفت  این اوکی کرد منو       گفت ننیزاره کلا عفونت بگیری  و  من  تو خونه لباس زیر نپوشیدم   اینم رعایت کردم دیگه

من خیلی راضیم  یعنی من دریا رفتخ بودن از بعد تون اصلا عفونتن خشک نمیشد   با کرم با لوسیون ...

گوگول سرچ کردم معلومه قرص خوبیه من هم قبلا اصلا عفونت نداشتم لباس زیر هم نمی‌کشیدم ولی یه سالی میشه لباس زیر میپوشم درگیر عفونت شدم باورت میشه اولین باره عفونت گرفتم

گوگول سرچ کردم معلومه قرص خوبیه من هم قبلا اصلا عفونت نداشتم لباس زیر هم نمی‌کشیدم ولی یه سالی میشه ...

بخور دعام میکنی  فقط راجب مصرفش هموت دوتا بخور  بعد ک رفتی دکتر بپرس   خدا خیرش بده این دکتره هرچی بمن میگه بهم  میسازه     بخور دعام میکنی خواهر