2777
2789
عنوان

جای بخیه

996 بازدید | 34 پست

سلام دوستان.برای از بین رفتن جای بخیه پیشانی بچه ۸ ساله چه کرمی واقعا تاثیر داره؟کسی اطلاع داره که واقعا تاثیرشم دیده باشه؟ممنون میشم جواب بدید

خانما کسی کامنتای منو میبینه؟از دیشب هرجا کامنت میذارم هیچ جوابی نمیگیرم دیگه کم کم حس میکنم کسی نمیبینه کامنتامو اگر میبینین منو یه لایک کنین دیوانه شدم حس میکنم دارم با دیوار حرف میزنم😑🤦‍♀️

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وآسه پسر منم تقریبا همون جاست.بخیه ها رو بعد از چند روز کشید؟

والا واسه پسرمن خودش افتاد یعنی بعداز ۲روز که بردم حموم باز شد وقتی خوابید اروم با موچین کشیدم بیرون نخشو البته ۲تاشو بقیشم تا۵ روز خودشون ابنجوری شدن

ولی ۲ماه بعدش سرش جای دیگه خورد دوباره شکست دوباره بردیم بیمارستان اینسری گفتم محکم بزنید اومسری فوری باز شد یه فته بعد خودم توخونه کشیدم 

جای بخیه سری دوم هم نموند؟

پسرمن خیلی تو در و دیواره سرش از جای دوم که شکشت دوباره ازهمونجا باز شد اینسری با چسب بخیه بستمش چرا دومیه مشخص چون مرتب نزدم پمادشو

حالا یخورده بزرگترکه بشه میبرمش لیزر اینجوری کلا دیگه مخو میشه 

پسرمن خیلی تو در و دیواره سرش از جای دوم که شکشت دوباره ازهمونجا باز شد اینسری با چسب بخیه بستمش چرا ...

سری اول که گفتید با کرم تقریبا محو شده بود بعد از کشیدن بخیه واسش کرم زدید؟