2777
2789
عنوان

من دپرسو حسود

107 بازدید | 3 پست

از بچگی مامانم همش منو با بقیه قیاس میکرد همیشه بقیه لباس بیشتر بهشون میومد کار خونه رو بهتر بلد بودن...

الان بزرگ شدم ۲۸ سالمه خیلی نتونسم  ارتبلط درستی با اطرافیانم بگیرم و دوست های خیلی کمی دارم احساس تنهایی میکنم ...

و ازدواج کردم بعد ازدواج همسرممم ادم سر زبون دار مدافع از من نشد  میبینم بقیه دوستامون برادر شوهرم خیلی خانوماشونو با اینکه شاید تحصیلاتشون کم بلشه بلد نبلشن خیلی چیزا رو بالا میبرنو ولی شوهر من نه...برا همین ادم شادی تو جمعا نیستم و فکر کنم دوست داشتنیم نیستم همه امکانات شغل سرازیر شده ب سمت همون ادما و پدرشوهر مادرشوهرمم قربون صدقه اونا میرن قیافشوتمم بهتره عکساشونم بهتره و حس میکنم منفیارو من جذب کردم...

و یکم حسود شدم انقد که غیر جذابیم ب جذابیت اونا ب راحت پیش رفتن کارای اونا حسادتم میشه

نمیددتم چیکار کنم و خیلی اذیتم و نمیخوام اینجوری باشم...ادای قویارو در میارم ولی نابودم

مادرشوهر منم به من گفت تو حسودی دخترمو میکنی، در حالیکه خودش همیشه شوهرمو تشویق میکنه سر کار نره بخور نمیر کافیه، خدا لعنتش کنه ، الان به شوهرم میگم صدقه سری تو آآآره من به همممممه حسودیم میشه حتی به همسایه که شوهر نداره وزیر نظر کمیته س😭😭😭 من به مورچه خونه هم حسودیم میشه، خدا در حق ما ظلم کرده وقتی بدبختیم راحتمون نمیکنه

..........

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من همیشه حسادت داشتم دلیلش اینه خونوادم فرق میزاشتن حتی فامیلامونم فرق میزاشتن. من هیچوقت نتونستم حسادتم رو کنار بزارم چون همیشه و همه جا فرق دیدم خونوادم هم فقط از موفقیتهای دیگران تعریف میکنن