2777
2789
عنوان

پدر شوهر

135 بازدید | 9 پست

پدر شوهرا همیشه میگفتن خوبن و هوای عروس رو دارن . پدر شوهر من تو این شش سال یکبار من و صدا نزده . اگه من حرف نزنم اون حرف نمیزنه . غد و عصبانی هست همیشه . بااینکه من مهربونی کردم ‌‌. گوشت گذاشتم دهنش وقتی دستش بند بوده . تنها بوده رفتم پیشش نشستم تنقلات گرفتم . ولی همیشه شاکی عست . حتی به خودم گفته جاریم که بزرگه نمیره خونشون .گفت بدرک نمیاد همینکه پسرم میاد خوبه . منم یک مدت بردار شوهر بزرگم بهم بی احترامی می‌کنه محرده . نمیرم خونشون .فقط دارن به شوهرم احترام می‌کنن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

بعد می‌بینید به شوهرتون زنگ میزنن محبت میکنن شما زورتون نمیاد . چطور میتونید به شوهرتون محبت کنید&nb ...

چه ربطی داره؟مادرشوهر منم همینه فقط به پسرش محبت میکنه منم کم میرم اونجا ولی عاشق همسرم هستم و با هم زندگیمون خوبه خداروشکر

حتی به لباس پوشیدن، سفر رفتن، خندیدن ما حسادت می کنه

دقیقا به خودمون نمیگه . ولی کسی و میبینه میگه یعنی چی همش مسافرت میرن. 

حتی خونه خریدیم به جاری کوچیکم فقط نشستن خونه مون و ایراد آوردن . بعد به شوهرم که میرسه الکی حرف میزنن مبارکه ان شاله.من دورو نیستم واقعا .برای همین خیلی بدم میاد از دورویی . از چیزی خوشم بیاد میگم اگه خوشم نیاد فقط سکوت میکنم میگم به خود طرف ربط داره

چه ربطی داره؟مادرشوهر منم همینه فقط به پسرش محبت میکنه منم کم میرم اونجا ولی عاشق همسرم هستم و با هم ...

اره همسر منم خیلی دوستم داره همه کار می‌کنه . ولی خانوادش حتی چرا به خواهرم محبت میکنیم به شوهرم میگه و اعصابش و خورد می‌کنه . شوهرم به مادرش چیزی نمیگه ولی تو زندگی بی حوصله میشه 

اره همسر منم خیلی دوستم داره همه کار می‌کنه . ولی خانوادش حتی چرا به خواهرم محبت میکنیم به شوهرم میگ ...

تو از خانواده همسرت پیش شوهرت چیزی نگو فقط نرو و رفت وآمد نکن اگر هی بگی شوهرت عصبی میشه زندگی برات زهر میشه

تو از خانواده همسرت پیش شوهرت چیزی نگو فقط نرو و رفت وآمد نکن اگر هی بگی شوهرت عصبی میشه زندگی برات ...

اره . دیشب ترکش چند شب قبل که یکبار گفتم یک چیز کوچولو اما غیر مستقیم بهم خورد . خانواده ش با وجود محبت ای من اما بی انصاف هستن دوروعن حتی از پدر و مادرم بد میگن اما غیر مستقیم مثلا بابام مریضه میرن شهرستان خونه دارن گفتن بهش بچه ها شو دوست نداره رفتن ولی ما بخاطر بچه هامون می‌مونیم حالا خودشون هیچ کاری برای بچه هاشون نمیکنن فقط حرف .برادر شوهر و جاریم بزرگه کلا دیگه نمیرن چون فقط بدی دیذن