2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 617 بازدید | 42 پست
ن بابا رابطه هم نداشتیم

خب پس راحتی

با این ادم خوشبخت نمیشی

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
متاسفانه وقتی مجبورش کردم کنارشون بزاره، عصبی میشد الکی میگفت من به توگفته بودم بزار دوره درمانمو کا ...

عزیزم دیگه نمیتونه کنار بزاره مادر منم میخوره تا قطعش میکنه حالش بده حتی بعد چندماه باید عوضشون کنه ...اما بنظر من اگر دوسش داری برو تنها پیش دکتری ک‌میره بهش شرایطشو بگو ببین میگه میتونه کنارشون بزاره یا نه

ولی خب بنظر من اگ پای بچه بیاد وسط بدتر میشه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نظر بقیه رو چ میکنی زندگی خودته عمر خودته وقتی نمیتونی خب طلاق بگیر وقتی ک اینجوریه اختلال   ...

ازبس بخاطر حفظ، زندگیم خودمو کوچیک میکردم میرفتم منتکشی حالم ازخودم بهم میخوره

خستم، خیلی خسته

عزیزم افسردگی داره. شوهرم از قتی داداش فوت شد افسردگی گرفتش ماهم فک نمی‌کردیم. افسردگیه می‌گفتیم چون داداش فوت شده غصه میخوره. بعد چندسال حالش خیلی بدشد کاربجایی رسید همش میخواست خودکشی کنه. دکتربردم فهمید که چه مریضی داره. ازیه کاه کوه درست می‌کرد 10سال طول کشید تازه بهترشد. شاید واقعا مریضه

ازبس بخاطر حفظ، زندگیم خودمو کوچیک میکردم میرفتم منتکشی حالم ازخودم بهم میخوره

خب برا چی اخه

الان وقتشه زمان مناسبیه

چون فردا دلت مخواد بچه داشته مادر بشی و این تقریبا نا ممکن میشه 

حتی برا نیازت سختت میشه

زندگی ک نمیشه دو شخصیتی

همدم اگ نبود همدرد اگ نبود حداقل درد هم نباشه ک بشه نمک رو زخم های زندگیت

خدایا بابت هر شبی که بی شکر سر بر بالین گذاشتم، بابت هر صبحی که بی سلام به تو آغاز کردم، بابت لحظات شادی که به یاد تو نبودم،بابت هر گره ای که به دست تو باز شد و من به شانس نسبت دادم،بابت هر گره ای که به دستم کور شد و من تو را مقصر دانستم،مـــرا ببـــخـش ….کمک کن تا بفهمم تو، کنار منی، نه روبروی من!
متاسفانه وقتی مجبورش کردم کنارشون بزاره، عصبی میشد الکی میگفت من به توگفته بودم بزار دوره درمانمو کا ...

به چیه این مرد دلخوش کردی 

شوهرمن شکاک .رد دل.عصبی.و....یعنی تا حد مرگ ازش متنفرم متنفر .ولی خانوادم نمیزارن طلاق بگیرم .اما همین روزا شاید مجبور بشم قرص بخورم .اما .....

خب برا چی اخه الان وقتشه زمان مناسبیه چون فردا دلت مخواد بچه داشته مادر بشی و این تقریبا نا ممکن م ...

من اونقد دوسش داشتم که از نیاز و بچه گذشته بودم. فقط، ازش ارامش میخواستم

خستم، خیلی خسته

اصلا گیریم که ایشون مریضه و کاراش دست خودش نیست و .... شما چرا باید عمرت رو با یه آدم مریض بگذرونی؟بیای زندگی خودت و به فنا بدی واسه چی؟ اون باید بره دنبال درمان و موندن کنار این آدم خودت هم به فنا دادی