2777
2789
عنوان

بحث ....‌بباید😭

118 بازدید | 10 پست

کابینت خونم دادیم کابینت کار درس کنه

هی میگن ن بده ب این کابینت اماده ها

شوهم دستش  نمیره میگ نریم ی چیز بگیریم بعد ی مدت خراب بشه مجبور بشیم بندازیم دور ی چیزی بگیریم عمری‌باشه

ولی این کابینتوساز گرون‌ تره حدودا ۶۰

ولی اماده ها ته تهش ۱۵ ۲۰ ملیون

نمیدونم چیکار‌کنم

رها باش ، واقعی باش ، خودت باش! زمان حقیقت را میگوید.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در کل اگه تا آخر تو همین خونه اید ۶۰ تومن اوکیه بنظرم ولی اگه مثلا ۵ سال دیگه میخواین خونه عوض کنید ۶۰ تومن زیاده مخصوصا که طلا نیست ... کابینته

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
اگه پولشو دارید بدید کابینت ساز مدلی که دوس داری و بزنه.اگه ندارید حاضری بخرید

پولش داریم ولی خو شرایط سخته میتونیم پولش مثلا خیلی کارا باش بکنیم نزدیک عروسی هستیم

اگر توان مالی تون برسه آماده ای ها نگیرید.راستی مات میزنی یا براق؟و چه رنگی؟منم تصمیم گرفتم کابینت خ ...

کابینت های اماده بده؟ خراب‌میشه؟

من مات زدم متری ۵۵۰۰

هایگلاس یا همون براق متری ۶۵۰۰ ولی ب نظر من ارزش این همه هزینه نداره چون مات هم قشنگه و هایگلاس یعد ی مدت دلت میزنه و توجه نمیکنی بش تازه میگی چرا اینقدر‌هزینه کردم😑😂

در کل اگه تا آخر تو همین خونه اید ۶۰ تومن اوکیه بنظرم ولی اگه مثلا ۵ سال دیگه میخواین خونه عوض کنید ...

ن تا اخر ت همین خونه ایم 

کایینت‌های پیش ساخته خراب میشه؟

درضمن بستگی داره میخواین چند سال تو اون خونه بمونید .اگه دوسال اونجایی و معلوم نیس چی بشه حاضری بزنی ...

واس خودم

پولش داریم ولی خو شرایط سخته میتونیم پولش مثلا خیلی کارا باش بکنیم نزدیک عروسی هستیم

عزیزم از چندتا کارگاه پرسو جو کن قیمت بگیر .کیفیت کارهارو هم ببین .بعد تصمیم بگیر.

یه کابینت گرون اما عمری بهتر از یه کابینت ارزون چندماهه هست تو این اوضاع اقتصادی که هرروز وسایل و لوازم گرونتر و بی کیفیت تر میشه.

اگه یه کابینت با کیفیت بسازی بعداز چندسال اگه فقط دربهاشو عوض کنی کلی تغییر ایحاد میشه و به صرفه ترم هست

ن تا اخر ت همین خونه ایم  کایینت‌های پیش ساخته خراب میشه؟

بنظرم بده بسازن یکی که به خونتون بیاد .

همه کابینت ها به مشکل میخورن بسته به جنسش داره مخصوصا اگه ملامین باشه 💗🙏

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw