sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 عنوان بارداری 325 بازدید | 19 پست سلام خانما.من هفته ۲۰بارداری هستم.چندبارتوروزلباس زیرم خیس میشه.رودستمال یاپدبرنگ زردکمرنگ.میشه راهنماییم کنید؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏 1402/03/28 | 07:49 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
سمیرا۱۳۷۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4298 منم ترشحات زرد دارم دکتر گفت بخاطر هورمون بارداریههفت هفته هستم کاربر سال ۹۶
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 منم ترشحات زرد دارم دکتر گفت بخاطر هورمون بارداریه هفت هفته هستم اخه بی اختیاراب ازم میادوبعدروی دستمال زردمیشه.لباس زیرم خیس میکنه.مایع امنیوتیک نباش؟ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 یه آزمایش ادرار بده عفونت نداشته باشی... اره اونه دادم.منتظرجوابم عزیزم خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
دخترگندمی عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4508 نه بابا حساس نباش من هفته٢٢هستم از اول بارداريم شورتام زرده و هنوز انگ زردي مونده بابد بندازم دور يه سري نو بخرم
دخترگندمی عضویت: 1396/11/17 تعداد پست: 4508 و ترشحاتم هم زياده اما مشكل ديگه خداروشكر ندارم نه سوزش ادرار نه ريزش با عطسه و سرفه و نه درد
سمیرا۱۳۷۲ عضویت: 1401/09/01 تعداد پست: 4298 اخه بی اختیاراب ازم میادوبعدروی دستمال زردمیشه.لباس زیرم خیس میکنه.مایع امنیوتیک نباش؟ نه نیس نگران نباش منم همش فکرم که این خیس شدنا دلیلش چیهتا آخر بارداری این ترشحات رو داری وای من تازه اول راهم کاربر سال ۹۶
19nazgl عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1580 فقط لباس نخی بپوشید . تو خونه سعی کنید شرت نپوشید و شلوار نخی گشاد بپوشین از عفونت هم پیشگیری میکنه .
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 فقط لباس نخی بپوشید . تو خونه سعی کنید شرت نپوشید و شلوار نخی گشاد بپوشین از عفونت هم پیشگیری میکنه ... اخه لباس زیرنپوشم.ترشح دارم.میگم چندبارهم توروز اندازه سکه لباس زیرم خیس میشه.مایع امنیوتیک نباش خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
19nazgl عضویت: 1401/10/18 تعداد پست: 1580 اخه لباس زیرنپوشم.ترشح دارم.میگم چندبارهم توروز اندازه سکه لباس زیرم خیس میشه.مایع امنیوتیک نباش اونو من نمیدونم .ولی خب منم ترشح دارم اما زود زود میرم دستشویی و شلوارمم نخه ترشح هم داشته باشم مشخص نیست زیاد .دو روز یکروز یبار شلوارمو عوض میکنم
sheaida مدیر استارتر عضویت: 1401/07/21 تعداد پست: 536 کیسه آب نشتی نداشته باشه خوب منم دارم همینوفکرمیکنم.اولش ازواژن رقیق شیری.بعدروی دستمال زردکمرنگ خدایابه عظمت و بزرگیت مواظب نی نی ام باش و به سلامت بیادپیشمون.🥰برای سلامتی نی نی ام صلوات بفرستین.🙏🙏
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10025 منم ترشحات زرد دارم دکتر گفت بخاطر هورمون بارداریه هفت هفته هستم برات صلوات فرستادم ان شاالله بارداریت به سلامتی باشه گلم... اگه دوست داشتی برو این مطالبو بخون برای زیبایی و هوش و خوش اخلاق و خوش روزی بودن بچه و........ دارهاگه میخوای بچت تو فامیل از همه نظر زیبایی و اخلاق و... تک باشه بخون و انجام بده .. فقط اونایی که میترسی نخور❌️https://www.ninisite.com/discussion/topic/10683214/خانم-های-باردار-یاهرکی-در-آینده-میخواد-باردار- لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡
جنگل_پاییزی عضویت: 1401/08/20 تعداد پست: 10025 خوب منم دارم همینوفکرمیکنم.اولش ازواژن رقیق شیری.بعدروی دستمال زردکمرنگ ❌️👆 لایک نکن گلم⛔️❤️🙂ان شاالله از مطالبتاپیک هام استفاده کنیدوبه دردتون بخوره بجاش صلوات یادت نره ها(◠‿◕)درخواست دوستی هم قبول نمی کنم ....♡وقتی بدنیا اومدی،تو گریه کردی؛بقیه خندیدن!حالا یجوری زندگیکن.. که موقع مرگت، همه گریه کنن تو بخندی..♡