pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2868 عنوان فکر کردن زیاد 247 بازدید | 15 پست این یک بیماری هست ؟خسته شدم دیگه 1402/03/28 | 07:18 3 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 بستگی داره چه فکری باشه خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
pitza_tanuri عضویت: 1401/09/02 تعداد پست: 5578 بیماری نیس تلقین نکن اما اگه کنترل نشه تبدیل به بیماری میشه.
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 اگه فکرای منفی باشه احتمالا بیماریه اگه فکرای حل مساله باشه یا نشون دهنده اینه که براش جوابی پیدا نکردی یا ی انسان متفکری اگه آخری باشی بهت تبریک میگم چون تو این دوره ای که آدما همدیگه رو زود قضاوت می کنن شما به مرحله متفکر بودن رسیدین 💙 خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2868 هیشکی به اندازه من فکر نمیکنه کاش میشد مغزمو در بیارم بیرون بندازم😭😭😭😭😭
banooye_aramesh عضویت: 1401/12/13 تعداد پست: 6891 و اون چیزیم ک فکر می کنیم فکره، در اصل فکر نیس اگه فکر بود، این همه زود قضاوت کردن تو جامعه مون نبود این همه دعوا نبود این همه خود همه چی دانی نبودووو خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2868 و اون چیزیم ک فکر می کنیم فکره، در اصل فکر نیس اگه فکر بود، این همه زود قضاوت کردن تو جامعه م ... نمی دونم فقط میخوام گرگ بیابون هم نصیبش نشع
فاطمه_میر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 4874 کاش میشد مغزمو در بیارم بیرون بندازم😭😭😭😭😭 باید همیشه سرگرم یه کاری باشیم تا کمتر فکر کنیم متاسفانه من همیشه بیکارم
pijbccdryhnnf مدیر استارتر عضویت: 1402/01/09 تعداد پست: 2868 باید همیشه سرگرم یه کاری باشیم تا کمتر فکر کنیم متاسفانه من همیشه بیکارم اصلا ربطی نداره انگار بعضی ها اصلا فک نمی کنن
فاطمه_میر عضویت: 1401/10/28 تعداد پست: 4874 اصلا ربطی نداره انگار بعضی ها اصلا فک نمی کنن ربط داره عزیزم هرچی وقت آزاد داشته باشی بیشتر فکر میکنی