2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 63 پست
درمورد خدا حرفی نمیزنم ناراحتم ازخدا چرا باید ظالم سالم باشه 

چه ربطی به خدا داره

آدم بیشعور زیاده

تو محکم کاری کن

اونم جرات نداره دیگه اقدامی کنه

خدا به آدم توانایی و عقل داده که کار خودش رو اصلاح کنه 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

درمورد خدا حرفی نمیزنم ناراحتم ازخدا چرا باید ظالم سالم باشه 

اینهمه ظالم تو دنیا هست سالم هم هستن، از حق شما بزرگتر هست که پایمال شده...

اصل اون دنیاس که جزای اعمال داده میشه و خدا وعدشو داده، این دنیا هی فرصت داده میشه تا به سمت خدا برگردیم و درست شیم، هممون هم به نحوی تقصیرکاریم، سالم و مریضی این دنیا نشان دهنده پاک و بودن و ظالم بودن نیس

این دنیا خودمون رو نشون میدیم،

اون دنیا جزاشو می بینیم

اینهمه ظالم تو دنیا هست سالم هم هستن، از حق شما بزرگتر هست که پایمال شده... اصل اون دنیاس که جزای ا ...

برگشته میگه برا بابات فاتحه نمیخونم جاش جهنمه سرما کلاه گذاشته 

برگشته میگه برا بابات فاتحه نمیخونم جاش جهنمه سرما کلاه گذاشته 

معلومه که داره حرف الکی میزنه، همینا برا خودش میشه اتیش جهنم،

اون طور که من از کامنتا فهمیدم در زمان حیات پدر شما تقسیم اموال شده و این حق شماست، اون داره حق یتیم رو پایمال میکنه

البته عزیز، ما که کامل جریا رو نمیدونیم شما بهتر میدونی، مثلا شاید ابیاری یا رسیدگی به باغ رو انجام داده که خودش رو محق میدونه، در هر صورت وکیل بگیر یبار برا همیشه این داستان تموم بشه

بگو پدرم با فاتحه شما بهشتی یا جهنمی نمیشه، مهم اینه که حق پایمال نشه

الهی که شما بحقتون برسین و روح پدرتون شاد باشه

فقط عزیز حرمت خدا رو تو حرفامون باید داشته باشیم، خدا در حق هیچ کس ظلم نکرده و همیشه سراسر رحمت بوده تو زندگی ما، بدی بندگانش رو پای خدا نباید بنویسیم.

اره

پس خیالت راحت قانونی کاری جلونمیبره 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

وقتی از چیزی سر در نمیارین چرا نظر میدین عزیزم منم پدر بزرگم ۱۰ سال پیش فوت کرد و پدرم ۳ سال بعدش و ...

اگر فرزند قبل ازپدر فوت کنه ارثی بهش تعلق نمیگیره من کارمند دفتر اسنادهستم بعد شما متنی ک من نوشتم رونخوندی ادعا هم داری کسی ک سرش نمیشه شماهستی شما پدرتون بعد از پدرززرگتون فوت شده پس بهش تعلق میگیره

اگر فرزند قبل ازپدر فوت کنه ارثی بهش تعلق نمیگیره من کارمند دفتر اسنادهستم بعد شما متنی ک من نوشتم ر ...

بله درسته جدیدا همه خانم دکتر خانم مهندس هستن شرمنده من زودتر متوجه نشدم!🙃

ایشونم پدربزرگشون زودتر از پدرشون فوت کردن که عموهاش و پدرش اموال رو تقسیم کردن خب...!😉

💕
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز