2777
2789
عنوان

ارث

| مشاهده متن کامل بحث + 707 بازدید | 63 پست

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

نگران نباش هیچ کس نمیتونه اون زمین وحقتونو ازتون بگیره اون قانونا برای شماست اگه پدرت بعد پدربزرگت فوت شده همه چیز به شما تعلق میگیره ام.الش

همون شما رو میترسونه برو پیش وکیل یه صدهزار بده ازش مشاوره بگیر اما یه درس عبرت هم به عنوان بده بعد ازاین ازاین غلط‌ها نکنه

نگران نباش هیچ کس نمیتونه اون زمین وحقتونو ازتون بگیره اون قانونا برای شماست اگه پدرت بعد پدربزرگت ف ...

خداعمومو لعنت کمه میگه داماد چرا باید بیاد تواین باغ بیاد خودش دوتا پسرداره قربون بزرگی خدا پشت عموم هست 

خداعمومو لعنت کمه میگه داماد چرا باید بیاد تواین باغ بیاد خودش دوتا پسرداره قربون بزرگی خدا پشت عموم ...

خیلی نا واردی یه وکیل بگیرین بهتره عمو کیلویی چنده وقتی اون حرمت برادر فوت شدشو نداره شما ام ادم حسابش نکنین وقتی میگه داماد چرا باید بیاد باغ....بگو زمین خودمونه اختیارشو داریم شوهرمه وکالت تام دادم دستش به کسی مربوط نیست

💕
خداعمومو لعنت کمه میگه داماد چرا باید بیاد تواین باغ بیاد خودش دوتا پسرداره قربون بزرگی خدا پشت عموم ...

شما چطور می تونی اینقدر راحت در مورد خدا بد بگی؟!

یکم خداترس باش خواهر

چرا رفتار و کردار بد ادما رو به خدا نسبت میدی؟!

شما چطور می تونی اینقدر راحت در مورد خدا بد بگی؟! یکم خداترس باش خواهر چرا رفتار و کردار بد ادما ر ...

درمورد خدا حرفی نمیزنم ناراحتم ازخدا چرا باید ظالم سالم باشه 

برین ثبت اسناد و املاک وضعیت سند رو چک کنید

میتونی از یکی از دفترخونه های رسمی هم کمک بگیری 

یه استشهاد هم جمع کن ( از بنا و کارگر و  اونهایی که ازشون نهال خریده  و......)

که پدرت بعد از جدا کردن سند خرج کرده و وضعیت باغ رو درست کرده 

و....

قبل از اینکه اون اقدامی کن تو محکم کاری کن

هرچند اگه سند باغ به صورت شش دانگ اسم پدرتون تنها باشه 

ایشون هیییییییییییییییچ غلطی نمیتونن بکنن

برین ثبت اسناد و املاک وضعیت سند رو چک کنید میتونی از یکی از دفترخونه های رسمی هم کمک بگیری  ...

ببین بابام یه مدرک داره ک کمک خواسته ک باغو درست کنه شورا هم امضا کرده