2777
2789
عنوان

عمل بینی

147 بازدید | 10 پست

بچه یه سوال دیروز عمل کردم دماغمو الان سرما خوردم

میتونم امروز برم مطب و از دکتر بخوام این تامپونه فیتیله اس پنبه اس چیه همون برام در بیاره چون واقعا نمیتونم اینجوری 

چیکار کنم به نظرتون اصلا نمیشه از دیشب تا الان درست نتونستم بخوابم یکیش به خاطر تامپونه یکیش به خاطر همین خوابیدن رو کمر 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اهااااا واقعا میشه عوضشون کرد؟ آره نوشته 

فیلتر داخل دماغ نه.ولی یه پنبه با چسب که زده پایین دماغ رو هروقت خیس شد عوض کن.قرصهاتم مرتب سر ساعت بخور.مایعات زیاد بخور.سوپ رو این چندروز که تامپون داری میکس کن بخور.سرتو پایین نگیر حتی بلند میشی راه بری بالا بگیر.رو به بالا خوابیدن هم یه مشکل خیلی سخته که باید تحمل کنی .منم تا یه هفته مه مجبور بودم‌تاق باز بخوابم اصلا خوابم نمیگرفت .سعی کن رو مبل بخوابی تحملش راحت تره.من بعد یه هفته بدنم رو به پهلو میکردم و دست میزدم زیر چونم با دست سرم رو روبه بالا میکردم اینطوری قابل تحمل تر بود ررا خواب.البته یه مدت گردن درد هم گرفتم ولی مهم نبود