2777
2789
عنوان

خیلی بی حسم....

141 بازدید | 7 پست

تا حالا شده از خودت بدت بیاد بخاطر انتخاب ی آدم اشتباه

آدمی ک جز شکست برات چیزی نداره و باعث میشه تو به سمت بدبختی بری؟!

من به این دچارم:/

من خیلی دوسش داشتم اما اون قلب منو شکست و منو تموم کرد من الان ی انسان بی حسم من فراموشش کردم و کاری انجام نمیدم همه چی اوکیه ولی بی حسم:////نمد چیکار کنم 

طبیعیه

زمان بده اما سعی کن درستش کنی 

متاسفانه دل مرده شدن چیز بدیچ تو رابطه عاشقانه چ مشکلات دیگ

وای از گرد ســم تازه خر خریده ها!!! وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

منی ک هر دفعه با رفتاراش له میشیم ولی بازم‌دوسش دارم و نمیتونم واس همیشه از پیشش برم ولی هر بار صدای شکسته شدن قلبمو میشنوم

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
منی ک هر دفعه با رفتاراش له میشیم ولی بازم‌دوسش دارم و نمیتونم واس همیشه از پیشش برم ولی هر بار صدای ...

عزت نفس داشته باش دختر

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀
عزت نفس داشته باش دختر

نمیشه وقتی دل میبندی وقتی وابستش میشی شاید بظاهر یکم نشون بدی ولی واقفا بدون اون نمیتونم 

همیشه با خودت میگی تو غمات خدا کجاس؟ یادت باشه استاد همیشه موقع امتحان سکوت میکنه:)
نمیشه وقتی دل میبندی وقتی وابستش میشی شاید بظاهر یکم نشون بدی ولی واقفا بدون اون نمیتونم 

میفهمم خیلی سخته

ولی تو اونقدری خودت ارزشمند هستی ک اگه کسی با رفتاراش لهت کنه بتونی توی ذهنت کمرنگش کنی خودتم دوست داشته باش :)

زبانت معمار است و حرف هایت خشت خام... مبادا کج بچینی دیوارِ سخن که خواهد ریخت بنای شخصیتتツ هر جا فکر کردید دارم اشتباه میگم ریپلای کنید با هم محترمانه صحبت کنیم با هم دشمن که نیستیم اینجا محلی برای تبادل نظره :) دوست دارم به همه کمک کنم تا جایی که میتونم ولی ادب برام ازنون شب واجب تر و مهم تره✨ما را از خون نترسانید به سر دادن عادت داریم...🥀