2777
2789
عنوان

جهیزیه بیایدددد

239 بازدید | 18 پست

عروس خانوما بیاید بگید چ چیزایی برا جهیزیه واجبه و چ چیزایی واجب نیست نخریمممم.

من ب شخصه با خرید سماور مخالفم نمیدونم چرا حس میکنم اضافه اس چای ساز و کتری قوری خوبه اما سماور نه خیلی ام از سماور میترسم نمیتونم استفاده کنم🤣 پلو پز و بخار پز و چرخ گوشتم ب نظر من کارایی خاصی ندارع و من ب شخصه نمیگیریم برا جهیزیه ام . و اصلا دوست ندارم خونه ام شلوغ باشه😅 دوس دارم چیزایی ک لازمه بگیرم ن اضافه . شماهم تجربه هاتونو بگید استفاده کنیم اکرم کسی عکس از جهیزیه اش دارع دوست داشت میتونه بزاره ایدع بگیریم😍😁

چرخ گوشت که خیلی لازمه

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   
چرخ گوشت که خیلی لازمه

بنظر من ب درد من نمیخوره چون همیشه گوشت چرخ کرده بخوایم یا چیزی از بیرون میگیریم و من واقعا میترسم از این وسیله 😂 همش حس میکنم دستم میره توش نمیدونم چرا🥲😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظر من ب درد من نمیخوره چون همیشه گوشت چرخ کرده بخوایم یا چیزی از بیرون میگیریم و من واقعا میترسم ا ...

آها   

🌹لطفا یه صلوات واسه سلامتی تودلیم می‌فرستین بهم بگین منم واسه حاجت رواییتون می‌فرستم🌹                           💚 اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَة وَ اَبیها وَ بَعْلِها وَ بَنیها وَ سِرِّ الْمُسْتَوْدَعِ فیها بِعَدَدِ ما اَحَاطَ بِهِ عِلْمُک 💚                   

اگ بخای وسیله هاتو بکنی تو چشم بقیه خیلی چیزا نیازه 🤣🤣

عروس دو سال پیشم و نخریدم چرخ گوشت تا الانم لازممم نشده ... 

سماور برقی ام ندارم حتی چایسازمم ندارم همون کتری دارم و تمام 

پلوپز من یه قدیمی قدیمی مامانمم از خیلی بچه گی برام نگه داشت بود چون قابلمه هام جنسش خوب نبود و ته هاش رفت بود و همسرم عاشق سیب زمینی بخاطر همون از پلوپز استعاد میکنم چون ته قابلمه های دم دستیم جنسش خوب نبود اصن ته دیگ سیب زمینی خوب در نمیاد 

سرویسممم ارکوپال اصن حتی چینی زرینم نیست ☺️☺️

اتفاقا منم مث توام قوری کتری دارم کتری برقیم دارم با فلاسک بنظرم کافیه. اهل کجایی اسی؟همه جهازو خودت ...

ارع بخدا دیگه بنظرم سماور خریدن اشتباهه بابا برا چیه اضافه من همدانم گلم .ن پسر تلویزیون یخچال لباسشویی . فرش و پتو ام هرچی بگیریم نصفه بین پسر دختر  بقیه اشون با دختره😬

اگ بخای وسیله هاتو بکنی تو چشم بقیه خیلی چیزا نیازه 🤣🤣 عروس دو سال پیشم و نخریدم چرخ گوشت تا الان ...

اره واقعا خیلی چیزا نیاز نیست . من ب نظر بقیه اهمیت نمیدم واقعا خونه خودمه هرچی نیازم باشه میگیرم 😁👍 

ارع بخدا دیگه بنظرم سماور خریدن اشتباهه بابا برا چیه اضافه من همدانم گلم .ن پسر تلویزیون یخچال لباسش ...

من اراک فقط تی وی و یه فرش با داماده تشکم نصف

شفای همه ی مریضا صلوات

استارتر به جای خرد کن سالاد ساز و اینا غذا ساز بگیر 

ما حتی سبزی قرمه و گوشتم باهاش خرد میکنیم

براور سرود زندگی🌻🤍.                                                    خدا بهمون لیاقت بده محب واقعی حضرت فاطمه باشیم 🖤