2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاسنی میگن‌زردی میاره کاسنی نخور... عرق شاطره  بخور...اگه شیر خودتو میدی ازگیل خیلی تاثیر خوبی داره رو زردی...اگه اهل کارای قدیمیا هستی یه سر سوزن رب انار شیرین بریزی دهنش نوزاد..حجامت پشت گوش نوزاد

عزیزم راه های زیادی داری گذاشتن دستگاه 

بهش زیاد شیر بدی تا ادرار کنه و از بدنش دفع بشه 

بدنش رو با عرق بید کاسنی و سرخ مرز شستشو بدی 

ولی من تحت نظر بهترین پزشک متخصص طب سنتی حجامت کردم  زردیش سریع اومد پایین هیچ احتیاجی هم به دستگاه و دارو نداشت فقط تاکید می‌کنم تحت متخصص طب سنتی نه دوره دیده های حجامت یا طب سنتی

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
پسر

ببین عزیزم ی خانومی به خاهر شوهرم گفت (بچش دختره) از عطاری قدومه دختر بخره بریزه تو آب خودش بخوره و مرتب به بچش شیر بده 

حالا نمیدونم قدومه پسر جداس یا نه 

برو عطاری بگو بچم پسره قدومه میخام برای زردی 

تاکید میکنم خودت باید بخوری و شیر بدی 

چیزی گیاهی به بچه نده 

شیر گاو هم شنیدم خوبه بجوشون بریز تو وان با اب ولرم کن بچه بزار توش بشورش با شیر 

البته اول ازمایش خون بده اگه خدای نکرده زردیش بالا باشه ک احتیاج ب دستگاه داره

خب پس برو عطاری همینو گفتم بخر مثل تخم شربتی میمونه روزی چند تا لیوان بخور شیر بده خاهر شوهر من با ه ...

سال ۹۷ ب بچه من دکتر قطره ناستر داروخانه میگرفتیم داد ولی ۱۴۰۰ ب بچه خاهر شوهرم ندادن گفتن مورد داشتیم کلیه بچه رو از کار انداخته پس هیچی ب بچت نده جز شیر خودت 

ولی خودت مرتب سردی بخور و شیر بده 

هر چی بچت بتونه مدفوع کنه خوبه خارج میشه زردی 

جاش خنک باشه لباس زیاد بش نپوشون گرمش بشه زرد میشه 

سلام عزیزم خوبی بسلامتی کی زایمان کردی؟

اعصاب خوردی فقط اونجا که یکی زنگ میزنه بهت ولی صداش نمیاد قطع میکنی و خودت زنگ‌ میزنی، میبینی که اونم به تو زنگ زده و اشغاله بعد یه کم منتظر میمونی که زنگ بزنه، ولی میفهمی اونم منتظره که تو زنگ بزنی صبرت تموم میشه و زنگ میزنی میبینی اونم صبرش تموم شده و زنگ زده و اشغاله 😐😬