باشوهرم دعوا کرده بودم سر یه موضوعی اونم رمز گوشیشو عوض کرد ولی من قایمکی رمز رو فهمیدم یه کم چرخیدم توی گوشیش بعد دیدم یه شماره رو بلاک کرده که نتونه بهش زنگ و اس بده رفتم شماره رو ذخیره کردم دیدم یه دختره دختره هم توی واتساپ پیج کاریشو گذاشته بود زدم دیدم توی محل ما مژه کاره چیکار کنم الان به دختره زنگ بزنم یا به این حیوون بگم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴
شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود م ...
عزیزم از همه چی عکس بگیر مدرک جمع کن
زندگی مانند یک کتاب است بعضی فصلها ناراحت کننده و بعضی فصلها شاد بعضی هیجان انگیزند اگرفصلی را ورق نزنی هرگز نمیفهمی که درفصل بعدی چه چیزی انتظارت را میکشد🌌
شوهرم کاسبه شمارش هم روی در مغازه هست میدونم ب این بگم زیر بار نمیره تهش میگه آره مشتری بود م ...
ب هییییییچعنوان ب روی شوهرت نیار،،اول بشین با خودت فکر کن ببین اگه حتی خیانت کرده باشه حتی اگه گردنم بگیره میخوای چکار کنی؟ایا شرایط طلاق داری،ایا مطمئنی ک طلاق میگیری یا ن نهایتا ی دعوا راه میندازه و نهایتا ی ماه قهر میری خونه باباتو برمیگردی،،،اگه هر کدوم از اینارو نداری و حتی یه درصد احتمال میدی ک نمیتونی طلاق بگیری ب هیچ عنوان مطرح نکن