من تاپیکای مامان ترنم خیلیییی ناراحتم میکنه مخصوصا که قبلش تاپیک زد میخایم بریم مسافرت با هواپیما
کی میدونست اون آخرین تاپیکشه
بچه کوچولوش رو پروفش وااااییی😭😭😭😭😭
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...
می می ناز تاپیکش روخوندم خدارحمتش کنه..میشه مامان ترنم رو تگکنید تاپیکاش بخونم
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
یه کاربری که چند سال پیش اینجا عضو بود و سرطان گرفت اینجا تاپیک زد براش دعا کنن بلکه خوب بشه ولی نشد و فوت کرد و اون تاپیک از اونموقع تا الان هر روز توش کامنت جدید ثبت میشه و فاتحه خونده میشه براش
یه کاربری که چند سال پیش اینجا عضو بود و سرطان گرفت اینجا تاپیک زد براش دعا کنن بلکه خوب بشه ولی ن ...
دلم گرفت چقدر این دنیا نامرده 😔💔
اشتباه دفعه اول اشتباه هست برای دفعات بعد حماقت حساب میشه..شجاع باش حتی اگر نیستی وانمود کن .حداقل سالی یکبار طلوع آفتاب را تماشاکن...از کودکان دست فروش چیزی بخر...اشتباهاتت را بپذیر..و برای رسیدن به هدفت پل های پشت سرت را خراب نکن شاید روزی به عقب برگشتی راهی برای عبور و رسیدن به آنچه میخواهی داشته باشی ...باکسی که فقط میخواهد حرف خودش باشد وارد بحث نشو زیرا او چیزی برای ازدست دادن ندارد و شماراتا حد خودش پایین می آورد...
یه کاربر خانوادگی سال ۸۹ سوار هواپیما میشن برن ارومیه هواپیمای تهران ارومیه که سقوط کرد یکی از کاربرای اینجا با شوهر و دختر ۴ ماهه اش تو اون هواپیما بودن
وقتی لیست فوت شدگان هواپیما تو خبر ها گذاشتن اسمشون بود
یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹🙃 فقط با من نمی شد؟! ... میشد ، ولی نخواست...