راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
زندگیشون رو به خوبی و خوشی بدون صدای داد و دعوای پدر و مادری ک نباید باهم باشن و به اجبار این دوتا باهمن میکنن!
این افراد لطفاریپلای نکنندعزیزان معتقد به افراط در دین و خشک و مذهبی /تویی ک نمیزاری بچت بره بیرون چون جامعه خرابه/ افراد فاقد بلوغ فکری و ذهنی/bts fans نظرت با من متفاوته؟ریپ نکن عزیزم من خودم میتونم تصمیم بگیرم عزیزم هیچ وقت با نظر یک کاربر از راه خودم بر نگشتم پس؟نظر متفاوتتون رو بزارید کنار چای میل کنید (مودبانه ترین حالت🥰) این کاربر هیچ گونه علاقه ای به حرف زدن با شما نداره بچه ها نخندینا ....🖤 بیستون که هیچ دماوندم گر سد بشو ؟ هدفم قسمت من بوده و باید بشود ما همچنان هستیم بر آن عهد که با خود بستیم🌱❤
زندگیتون رو دوست دارید یا به خاطر بچه ها میگید؟کاربر آقا هستم میخوام ببینم خیلی از خانم ها که میگن به خاطر بچه جدا نمیشم آیا واقعا به خاطر بچه جدا نمیشن یا زندگیشون رو دوست دارن
کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد. جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند. اگر کوسه ها آدم بودند! بی شک مذهبی اختراع میکردند و به ماهی ها یاد میدادند زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود. برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:. خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها. ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل میشوند.