2777
2789
اخه واسه ازدواج میخام طرف ازم بدش اومده دیگه نمیاد سمتم و زندگیم نابود شده بی گناه این وسط دارم میسو ...

خب نمیخواد دیگه توهم بگو نخواد

به زور بیاریش تو زندگیت با طلسم ؟ 

دوست داشتی الان یکی از همین نی نی سایت یه مرد مریض تورو دوست داشت و تو نمیخواستیش با طلسم ببرتت سر سفره عقد ؟

به عواقب کارا فکر کنید 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
نه متاسفانه گویا راسته خاطرم هست یکی دوسال پیش تو یه برنامه تلویزیونی پرسش و پاسخ از روحانی   ی ...

نمیدونم والا منم ندیدم ول مامانم میگ پسر همسایشون (مامانم نوجوون بوده اون موقع)ی دختری و خ میخواسته 

و بخاطرش کلی با مادرش دعوا میکنه شیشه هارو خورد میکنه همه محل خبر دار میشن دعا میگیره میپاچه در خونه دختره پسرش دیگ ب روی اون دختر نگاهم نمیکنه 

ول برام ابهام داره 

ینی خدا دس رو دس میذاره از اون بالا عین مجسمه تماشا میکنه ما با دعا و جادو جنبل ی ادم و بدبخت کنیم؟ 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

اخه واسه ازدواج میخام طرف ازم بدش اومده دیگه نمیاد سمتم و زندگیم نابود شده بی گناه این وسط دارم میسو ...

از راه درست وارد شو خودت مستقیم علتش را از طرف بپرس یا از طریق واسطه علت را جویا شو ودرجهت رفع ان اقدام کن انشاالله موفق میشی 

عزیزم این نظر شخصی منه دعا کن بنظرم از خدا بخواه و بگو اگر به صلاحمه اتفاق بیوفته بخدا خدا وقتی چیزی ...

اخه من نمیتونم اشتباه داشتم تو رابطم ک میدونم خیلی گرون تموم میشه برام اگه نیاد😓

♥️

از راه درست وارد شو خودت مستقیم علتش را از طرف بپرس یا از طریق واسطه علت را جویا شو ودرجهت رفع ان اق ...

علتش اینه ک اومدن خاستگاری داداشم بهشون بی احترامی کرد الان اون کار داداشمو نوشته پای من چون ب مادرش بی احترامی شده از من بدش اومده🥲

♥️

اخه من نمیتونم اشتباه داشتم تو رابطم ک میدونم خیلی گرون تموم میشه برام اگه نیاد😓

عزیزم اول دعا کن بعد اقدام کن خودت مشکل رو حل کن خدا خودش راهو نشونت میده

منم خودم دارم فکر میکنم هرروز که میگذره که چیکار باید بکنم چیکار نباید بکنم ولی واقعا اینجور چیزا ترسناکه

من حتی سرکتابم میخواستم باز کنم خداروشکر نشد الان واقعا خوشحالم که نشده چون اونم میگن اثر بد داره

دعاهای قرانی بخون خیلیا نوشته بودن با چله گرفتن حاجت گرفتن اگرم نگرفتن بعدا فهمیدن چقد خوب بوده که نشده

نمیدونم والا منم ندیدم ول مامانم میگ پسر همسایشون (مامانم نوجوون بوده اون موقع)ی دختری و خ میخواسته& ...

میدونی من فکر میکنم همه ما در معرض امتحان هستیم خدا ما رو به حال خودمون رها نکنه شاید اون امتحان اون خانم بوده خودش میگفت شب و روزی نیست تو این همه سال به فکر اون دختر نباشم ولی حاج آقا گفت این حق الناس ممکنه از ازدواج نکردن ایمان خانم دچار ضعف بشه یا خلاصه رنجی تو زندگیش از این جهت به وجود اومده باشه باید ازش حلالیت بگیرید استغفار کنید و یا به طریقی زمینه ازدواجش رو فراهم کنید هرچند این کار اثر بد گناه شما رو از ببین نمی بره ولی ممکنه وقتی زمینه ازدواجش رو فراهم کنی خداوند ببخشه وگفت در هرحال بشدت عاقبت بدی در انتظارتونه تا زمانی که حلالیت نگرفته باشید خدایی فکر نکنم آدم اینجور مواقع بتونه حلال کنه ولی خب همیشه این سوال برای منم شده چرا خدا برای اون دختر کاری نکرد بختش تا اون موقع باز بشه 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
علتش اینه ک اومدن خاستگاری داداشم بهشون بی احترامی کرد الان اون کار داداشمو نوشته پای من چون ب مادرش ...

اگر فقط همین مسئله هست همه چیز رو به خدا بسپار او بهترینها را برای بندگانش مقدر می فرماید

نمیدونم والا منم ندیدم ول مامانم میگ پسر همسایشون (مامانم نوجوون بوده اون موقع)ی دختری و خ میخواسته& ...

والا اینو من شنیدم که رو آدمای بی ایمان اثر داره راست و دروغشو‌ نمیدونم میگن کسایی که باایمانن دعا هم بگیرن براشون چون قدرت خدا از همه چیز بیشتر تاثیر نمیذاره روشون

تو خود قرانم میگه که شیاطین بر کسانی که دروغ میگن و بی ایمانن تسلط پیدا میکنن(اواخر سوره شعراست آیه دقیقش رو یادم نیست)

میدونی من فکر میکنم همه ما در معرض امتحان هستیم خدا ما رو به حال خودمون رها نکنه شاید اون امتحان اون ...

اره واقعا مخصوصا این دختره براش مهم بوده باشه ازدواج 

فک کنه ی بیشعوری برگرده ب اون دختر حرفی بزنه مثلا بگه پیر زن یا ترشیده و دلش بشکنه 

انگار لحظه ب لحظه  برا اون آدم داره گناه نوشته میشه . گیریم ازدواجم کرد

اگ بخاطر سن بالا نتونه بچه دار شه اگ زایمان دچار مشکل شه اگ بچه با سندرم ب دنیا بیاره 

اوووووحححح رسما گند زده ب زندگی طرف 

اره واقعا مخصوصا این دختره براش مهم بوده باشه ازدواج  فک کنه ی بیشعوری برگرده ب اون دختر حرفی ...

دقیقا 

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
والا اینو من شنیدم که رو آدمای بی ایمان اثر داره راست و دروغشو‌ نمیدونم میگن کسایی که باایمانن دعا ه ...

نمیدونم چ بگم والا من راجب این چیزای ماورایی زیاد میخونم و تحقیق میکنم حتی ریورس آهنگایی ک گوش میدم و چک میکنم ول خب 

نمیدونم دلم ی جوریه 

خدا نگذره از اینجور آدما حتی حیوونا هن هوای همنوع خودشونو دارن