2777
2789

فقط فرار کن ازش 

اینو کاملا جدی و جدی گفتم 

اصلا شوخی نیست 

و بدون چه سفارش بدی چه بنویسی و انجام بدی (یعنی چه امر کننده باشی چه عامل ) روزگارت عاقبت یزید میشه چون مصداق کفر ورزیدن هست و اون شخص کافر حساب میشه نزد خدا 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

همین الانشم آرامش ندارم چیزی ک از اول نباشه نابود نمیشه💔🥲

دعا نویس زندگیتو نابود می‌کنه ، الان آرامش نداری اون موقع آدم زنجیری میشه اصلا نرو یکی رفت براش دعا خوندن دختره فلج شد

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚
یعنی باهاشون میشه ب اون چیزی ک میخای برسی؟

بستگی داره چی میخای

بنظرم طلسم نگیر خطرناکه

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
با طلسم و دعا توسط دعانویس های شیطانی ، اجنه و شیاطین رو وارد زندگیت میکنی ارامشت نابود میشه

ميگم اينا ك ميرن  ندگي يكي ديگ رو طلسم ميكنن چرا خودشون چيزيشون نميشع فقط زندگي ماها رو طلسم ميكنن و كارامون تو هم گره ميخوره  خودشون هيچ چيشون نميشع ، يني خودشونم اذيت ميشن يا ن اونايي ك ميرن زندگي يكي ديگ رو طلسم ميكنن 

فقط فرار کن ازش  اینو کاملا جدی و جدی گفتم  اصلا شوخی نیست  و بدون چه سفارش بدی چه ...

اااا پس من یبار از یه کسی که سرکتاب باز میکرد یه سوال پرسیدم گفت این امره نه سوال منظورش این بوده؟؟؟؟ خوبه انجام ندادم🥲🥲من خیلیییی میترسم از این چیزا

مزخرفه

نه متاسفانه گویا راسته خاطرم هست یکی دوسال پیش تو یه برنامه تلویزیونی پرسش و پاسخ از روحانی   یه خانمی تماس گرفت گفت کسی رو میخواستم که عاشق دوستم شد از شدت احوال بد نفهمیدم چه میکنم اونجا تو شهرمون یه دعا نویسی بود برای اون دختر بدبخت طلسم گرفتم ازدواجشون که بهم خورد هیچ خانمه اون موقع میگفت دختره شده ۴۰ سال من الان خودم ۳ تا بچه دارم اون هنوز مجرده نمیدونه من چه ظلمی کردم در حقش عذاب وجدان دارم ولی می ترسم بهش بگم چه کنم که جبران بشه!!! یعنی واقعا هنوز اون دختر رو یادم نرفته آخه گناهش چی بوده که اینجوری یه از خدا بی خبر با بختش بازی کرد

آدمها را مثل گلها برای ماندن کنار خودتان خشک نکنید به آدمها اجازه زندگی بدهید
یعنی باهاشون میشه ب اون چیزی ک میخای برسی؟

پای موجودات دیگه رو به زندگیت باز نکن 

بعد از یه مدت آرزوی مرگ میکنی ها 

والله جدی میگم بترس از این کار 

هرکسی هم میگه بکن مطمئن باش بنده شیطانه یا خودش انقدر گول خورده و تا گردن تو باتلاقه 

تاپیک دومم معجزه حاجت روایی خودمه خواهرانه میگم بخونید همه شو اگر گره کوری دارید که هیچ جوری باز نشده ان شاءالله با ۱۲۴۰۰۰ صلوات باز میشه 
هرجور راحتی اما اگه واسه زندگی کسی اینکارو بکنی هزاربرابر بدترش سرت میاد

طلسم بدی نمیخام واسه ازدواج میخام فقط نمیخام زندگی کسی رو نابود کنم یا کسی رو از کسی جدا

♥️

پای موجودات دیگه رو به زندگیت باز نکن  بعد از یه مدت آرزوی مرگ میکنی ها  والله جدی میگم ...

اخه واسه ازدواج میخام طرف ازم بدش اومده دیگه نمیاد سمتم و زندگیم نابود شده بی گناه این وسط دارم میسوزم

♥️

باسلام

اولا بستگی داره برای چه کاری از دعا یا طلسم استفاده کنی

ثانیا چون دعا براساس ایات قرانی است بستگی به اعتقاد شخص دعاگیرنده دارد اما طلسم شیطانی است واگر همه جوانب ان درست رعایت شود اثر دارد

طلسم بدی نمیخام واسه ازدواج میخام فقط نمیخام زندگی کسی رو نابود کنم یا کسی رو از کسی جدا

عزیزم این نظر شخصی منه دعا کن بنظرم از خدا بخواه و بگو اگر به صلاحمه اتفاق بیوفته بخدا خدا وقتی چیزی رو بگیره بهترشو میده یا شاید اصلا امتحانه

من خودم الان تو شرایط توام تا یکی دو ماه بعد از جدایی میگفتم شده با طلسم باید برگرده اینقد که دوسش دارم الان سپردم به خدا اگه شد که چه بهتر اگه نشد یه مدت ناراحت میشم تموم میشه میره شاید خدا چیز بهتری میخاد بده