2777
2789
عنوان

از دست شوهرم

446 بازدید | 42 پست

از دست شوهرم ‌‌.... خانواده ش کاملا منفی باف و برداشت منفی و بد از همه چی . خانواده ش خیلی  منفی فکرن واینکع باباش آدم عصبانی هستن. یعنی سر هرچیزی حتی غذا اگه گرم یا سرد یا کم نمک باشه هم عصبانی میشن. ولی من مثبت آروم . حالا شوهرم پنج سال اول خودشو حفظ می‌کرد . ولی الانا اصلا کلا عصبانی میشه من حتی اگه گله کنم میبینم عصبانی میشه بی منطق و بی احساس حرف میزنه . ولی من چیزی نمی‌گم بعد از سکوت میبینم مثلا ظرف میشورع یا یک کاری می‌کنه ولی هیچی نمیگه . ولی من عصبی میشم درونم آشوب میشه دیگه اصلا نمیتونم کنارش بشینم یا حتی باهاش حرف بزنم 

خب

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چکار کنم . همیشه دارم سکوت میکنم ولی دارم انرژی خالی میکنم . الان هم ساق پام داره تیر می‌کشه . پر بغ ...

هم خودت هم شوهرت غسل صبر کنین معجزه میکنه

منم ب شدت عصبی بودم ب خاطر جو خونوادم

ولی خیلی اروم شدم

‌ متفاوت باش.. مثلا بشین رو تلویزیون مبل ببین..! ️ 
خب به جمالتون .چکار کنم آروم باشم 

فک کردم ادامه داره عزیزم 

📕واقعاً چرا خودتونو از لذت کتاب خوندن محروم می‌کنید؟📕بابا کتاب خودِ درمانه، درد و رنجاتونو از یادتون می‌بره، بغلتون می‌کنه،  حالتونو به طرز عجیبی خوب می‌کنه، همه جا کلی کمکتون می‌کنه چیز کاربردی یادتون می‌ده، باعث می‌شه معمولی نباشید، باعث می‌شه مغزتون خالی نباشه، ارزشمندتون می‌کنه، باعث می‌شه چیزی برای گفتن یا ارائه دادن داشته باشید، لول شخصیتتونو می‌بره بالا تر، کتاب خود مدیتیشنه. ولی مواظب باشید. چون اگه کنارش شمع و عود روشن بشه و یا قهوه و یه نوشیدنی گرم خورده بشه یا بیکلام پلی بشه، احتمال اور دوز از حس خوب ، زیاده.📕 ❤ (کتاب باعث میشه تا رنج ها غمگینتون نکنن ...بهتون کمک میکنن که رنج هاتونو درک کنیدوهوشیار بشید ..!) هرزمان که درد  خیلی کشنده و شدید شود .. فقط مطالعه میتواند چاقوی درد را کند کند ...! (در گرفتاریها ب کتاب ها پناه ببریم )   ❤من تجربه شیرین ترین دوران زندگیم و مدیون همسرعزیزمم که همیشه واسم بهترین رفیق و دلسوزترین همراه بوده خدارو بابت داشتن همسرم و پسرام هزاران بار سجده ❤
چکار کنم . همیشه دارم سکوت میکنم ولی دارم انرژی خالی میکنم . الان هم ساق پام داره تیر می‌کشه . پر بغ ...

بغض نکن

نریز تو خودت هزار جور مریضی میاره

بعضی وقتا بدم نیست ادم داد بزنه و خودش تخلیه کنه

امیدبذر هویت ماست💚🌱