2777
2789
عنوان

کسی رابطه لانگ دیسنس داره؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2400 بازدید | 122 پست

هااااای که الان وگفتی

یعنیییییی چه

؟ 

اهوووم

با لحن شیر فرهاد بخونین

به جز قوم شوهر که ویران گرند ، بنی ادم، اعضای یکدیگرند، ،،،، دلگیرم از این شهر سرد😔  بنی آدم رو اعصاب یکدیگرند
من داشتم بدرد نمیخوره 🙂

اوهوم

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوس نداشته باش

از راه دور یا  دیستنس (long distance) زمانی است که دو نفر با فواصل طولانی یا سایر موانع فیزیکی، عاطفی یا شرایطی از هم دور هستند اما در  هستنند. تماس فیزیکی با یکدیگر بسیار محدود و دشوار است و ارتباط رو در رو به صورت روزانه تقریبا غیرممکن است.

مادر دوتا دختر خوشگل،کرمان،روستای سکنج
داشتم

سوال پرسیدم میشه جواب بدی صفحه دو

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

لانگ دیسنی چیست(۲۰) نمره

از راه دور یا  دیستنس (long distance) زمانی است که دو نفر با فواصل طولانی یا سایر موانع فیزیکی، عاطفی یا شرایطی از هم دور هستند اما در  هستنند. تماس فیزیکی با یکدیگر بسیار محدود و دشوار است و ارتباط رو در رو به صورت روزانه تقریبا غیرممکن است.

مادر دوتا دختر خوشگل،کرمان،روستای سکنج
حالا این لانگ دیستنس چ فایده ای داره طرف بغل گوشته تو زرد از آب درمیاد

هیچ اره واقعا پسرا نمیشه اعتماد کرد بهشون

اره 

چندساله باهمین؟؟چندبار همو دیدین؟عشقه یا دوستی فقط؟ تابحال چندبار براتون کادو خریده؟ یا مثلا پول ب ...

یکساله دوستیم 

ما هفته ای یه بار همو میبینیم دوساعت 

ولی خوب چون به نظر من خیلی کمه لانگ حسابش کردم

عاشق همیم 

فقط دوبار کادو داده😒 

پول نه نمی‌ده بهم 

من