2777
2789
عنوان

بعد دوسال دیشب خاستم کات کنم

103 بازدید | 7 پست

خونوادم راضی ب ازدواج باهاش نیستن خیلیم بخاطرش  باهاشون بخث کردم ولی  هیج جوره راضی نمیشن  میخان ک   با پسر عموم ازدواج کنم 

دیشب بهش گفتم من سعی خودمو کردن خیلی باهاشون صحبت کردن ولی وقتی راضی نمیشن چیکار کنم گفت نامردی میخای ولم کنی متنفرم ازت ولی بعدش افتاد ب گریه کردن خونوادم بخاطر شرایط اخلاقی خونوادش زاضی نمیشن گفت  ک توروخدا بمون هرشرطی برام خونوادت بذارن قبول میکنم حتی اگه بگن دیگه حق دیدن خونوادتو نداری 

منم خودم خیلی دوستش دارم واقعا نمیدونم باید جیکار کنم بین دوراهی موندم  با عشقن ازدواج کنم یا با کسی ک خونوادم میگن

من بودم هیچکدوم😂

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چه مشکلی داره که خانواده شما قبول نمی‌کنن؟

ی بردارش معتاده ی خاهرش طلاق گرفته پدر مادرش باهام سازش ندارن میگه اینا در حد ما نیستن  ولی خودش سالهاس از خونوادش جدا شده 

چرا؟

عشق و عاشقی ها اخر عاقبت نداره مخصوصا وقتی خانوادت راضی نباشه دیگه پشتیبان نداری از دستشون میدی بخاطر یه ادم دیگه.

موردی هم که خانوادت میگه رو هم اگه شرایط خوبی نداشته باشه و علاقه بینتون نباشه  ردش کن

البته نظر منه شاید تو جور دیگه ای بخوای...

(دایی)رفیقم ، همدمم، هَمه کَس و کارم ،دار و ندارم چطوری دلت اومد منو تنها بزاری و بری پیش خدا ، ای دایی نامرد و بی وفا بدون من کجا رفتی ...دایی بعد تو کیو بغل کنم، کنار گردنش رو ببوسم ، از سر و کولش آویزون بشم انقدر حرف بزنم براش که سرش درد بگیره ، با کی فیلم ببینم ، خونه کی برم خوش بگذره که دیگه دلم نخاد بیام ،با کی شهربازی برم وقتی بریم تونل وحشت از ترس سفت بغلش کنم ، با کی برم بیرون ، با کی؟؟؟ کی رو داشتم بجز تو ، تو تمام دلخوشیم داخل این زندگی بودی🖤عزیزترینم من قولی که بهت دادم رو یادمه قسم میخورم دکتر میشم و به قولم عمل میکنم .... دیدار به قیامت.....
ی بردارش معتاده ی خاهرش طلاق گرفته پدر مادرش باهام سازش ندارن میگه اینا در حد ما نیستن  ولی خود ...

اگه پسرعموت اصلا به دلت نیست که باهاش ازدواج نکن

ولی طلاق که دلیل نمیشه الان خیلی طلاق زیاد شده تو هر خانواده‌ای هست اگه اخلاقش خیلی خوبه با پدر و مادرت بیشتر حرف بزن بزار اونا هم شخصیتشو بشناسن فعلا برای کات کردن عجله نکن

مثلا بهشون بگو حداقل یکبار باهاش صحبت کنن یا به یکی از فامیلامون مثلا خاله یا مادربزرگ بخواه که مادر و پدرتو راضی کنن بعدش اگه واقعا راضی نشدن بهم بزن

2790
2778
2791
2779
2792