سلام دوستان من ۳ ساله که خواهر شوهر شدم و اخلاقی که دارم اینکه هر کی هر حرفی بهم بزنه هیچ جوابی نمیدم لبخند میزنم میریزم تو خودم تا الان ام احترام همه رو نگه داشتم هیچی نگفتم ولی جوابم دادنی انگار آب یخ میریزن بخوام میتونم تلخ بشم ما عروسمون هم سن منه من اوایل گفتم رابطم باهاش خوب میشه ولی یه وفتارایی کرد که من یکم فاصله گرفتم نمیگم وسایل میگیره مهربونه ولی تیکه میندازه کلا من همسرم و خواهرم رابطه خیلی صمیمی دارن خیلی صمیمی بعد شوخی میکنن هفته پیش همینجوری داشتن دوتایی شوخی میکردن که تو مریض بشی و فلان اونم برگشت یهو گفت مثلا همسرم پیر شد از این دستگاه بزار گلوش بعد من موندم همین جوری گفتم چیزی بگم زشته ولی نگمم باز بدتر همسر منم موند رفت تو لک روز قبلشم ما ماشین نداشتیم مال بابامو گرفتیم برگشت گفت شماها داماد سر خونه نیستید داماد سر ماشین اید بعد هیچی نگفتم تا اینکه دیروز من با مادرم داشتم صحبت میکردم راجب موضوعی برگشت یهو گفت بیچاره مامان چقدر تو حرف میزنی من هیچی نگفتم خلاصه به همه اینجوری تیکه میندازه
بخاطر هیچکس غرور شوهرتو له نکن اینا عواقب داره من اینکارا کردم و عواقبشو دیدم یروز شوهرت همشو بروتمیاره
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
اخه میگم صد بار گفتم شوخی نکن حدتو بدون گوش نداد الان یکم جمع کرده خودشو ولی بازم چیزی بگه جوابشو می ...
اگر موضوع اینه بنظرم جواب ندی بهتره بزار یکم ضایع شه همچی درست میشه
خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت