2777
2789
عنوان

عروس

187 بازدید | 18 پست

سلام دوستان من ۳ ساله که خواهر شوهر شدم و اخلاقی که دارم اینکه هر کی هر حرفی بهم بزنه هیچ جوابی نمیدم لبخند میزنم میریزم تو خودم تا الان ام احترام همه رو نگه داشتم هیچی نگفتم ولی جوابم دادنی انگار آب یخ میریزن بخوام میتونم تلخ بشم ما عروسمون هم سن منه من اوایل گفتم رابطم باهاش خوب میشه ولی یه وفتارایی کرد که من یکم فاصله گرفتم نمیگم وسایل میگیره مهربونه ولی تیکه میندازه کلا من همسرم و خواهرم رابطه خیلی صمیمی دارن خیلی صمیمی بعد شوخی میکنن هفته پیش همینجوری داشتن دوتایی شوخی میکردن که تو مریض بشی و فلان اونم برگشت یهو گفت مثلا همسرم پیر شد از این دستگاه بزار گلوش بعد من موندم همین جوری گفتم چیزی بگم زشته ولی نگمم باز بدتر همسر منم موند رفت تو لک روز قبلشم ما ماشین نداشتیم مال بابامو گرفتیم برگشت گفت شماها داماد سر خونه نیستید داماد سر  ماشین اید بعد هیچی نگفتم تا اینکه دیروز من با مادرم داشتم صحبت میکردم راجب موضوعی برگشت یهو گفت بیچاره مامان چقدر تو حرف میزنی من هیچی نگفتم خلاصه به همه اینجوری تیکه میندازه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم کوتاه اومدی دور از جون سوارت شدن 

یه بار که برینی بهش میفهمه دنیا دست کیه 

بگو به تو چه ربطی داره من با مامانم صحبت میکنم ماشین بابامو میگیرم تو پاچه خوار منی ؟؟ 

اگر در رابطه با روانشناسی ؛ حال خوب؛ خودشناسی و... کتاب و پادکست میشناسید خوشحال میشم بهم معرفی کنید♥️💚    اگر اونقدر بی خانواده هستید که میخاید تاپیک های قبلی رو بگردید و توهین کنید ریپلای نزنید لطفا♥️                                                                            اگه توی تاپیک های من اظهار نظر کردید لطف خودتون رو میرسونید ولی اگر جوابی ندادم و فقط لایک کردم لطفا ناراحت نشید من معمولا توی شرایط بد روحی اینجا تاپیک میزنم و ممکنه از حوصلم خارج باشه جواب تک تک رو بدم عشقای دلم ❤️🥺                                                                                           

عزیزم جواب بده دیگه مثلا سکوت کنی که چی؟ گفت دوماد سر ماشین شمام ازش اتو پیدا میکردی ولی بخاطر همین حرف من دهن و دمشو میچیدم چه صبری داری

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
موضوع صبر نیس برادرم ناراحت مبشه هیچی نمیگم

بعد غرور شوهرت ارزشی نداره

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت