2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی بگم بهش

66 بازدید | 3 پست

من یجا کار میکنم خانمش آموزشگاه داره میخوام برم پیش خانمش بابت دوره . حالا یه مقدار پول کم دارم باید صبر کنم این پول جور شه حدود یه ماه باید بمونم تا پولم جور شه‌ ‌‌.بابت دندون پزشکیم حدود 5 تومن لازم دارم که حقوق یه ماهمه .ذهنم بهم ریختس و اصلا نمیدونم راجع به چی باهاش حرف بزنم علاوه بر این توی یه آموزشگاه دیگه این دوره رو زده 5800 و میگه 10 که احتمالا خیلی جامع تره چجوری اینو باید ازش بپرسم که ایا این دوره کامل و جامع هست یا نه ؟و راجع به چند ماه موندن چی بگم؟اینکه ممکنه هزینه دوره تغییر کنه چی

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 
الان هیچ کاری نکن چیزی نگو  بزار پولت جمع شه بعد

بهش زنگ زدم فردا برم پیشش

همسرم کلید کرده بود زنگ بزن باهاش صحبت کن من خیلی ذهنم درگیره نمیدونم چی بگم حرف زدن عادیمم یادم میره.علاوه بر اون زودتر باید بهشون بگم به فکر نیرو باشن

تو تنها آرزوی منی                                                           خدایا شکرت که بهم انگیزه دادی ، خدایا شکرت که قراره یه کار عالی داشته باشم ، خدایا شکرت که مارو بهم میرسونی 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بهش زنگ زدم فردا برم پیشش همسرم کلید کرده بود زنگ بزن باهاش صحبت کن من خیلی ذهنم درگیره نمیدونم چی ...

خب دیگه بگو میخوام برم 

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خدا بعد خدا هم به خداست💜🙂