2777
2789

ببین کل سریال کل مردم باهم همفکری میکردن هر کسی یه ایده میداد تا قاتل بتوننن پیدا کنن. کلی تو نی نی سایت تحلیل میکردن.تو اینستاگرام کلی چیزای مختلف میذاشتن از قسمتای گنگ فیلم تا حدس بزنن قاتل کدومشونه .........تهش بعد این همه قسمت کارگاه بازی ملت قاتل کسی بود که اصلا تو فیلم نبود و معرفی نشده بود. خیلی مسخره بود تهش...فقط چند قسمت اخر نشون دادن

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

😣😣😣😣چه بدد

تهشم قاتل مشکل روانی داشت به خاطر اینکه داداش قاتل با پدر ساحل صمیمی بود به پدر ساحل حسودی میکرد 

_می شود این تن و این وطن باهم مهاجرت کنند؟با  آبادان و شیراز و تهران  ومازندران . با تمام بند بند این نقشه با تمام ذره ذره ی این خاک برویم یه گوشه دیگر دنیاو سرود زندگی خوانیم.بر فراز قله ی فردا !.

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز