2777
2789
عنوان

تقویت اسپرم

1840 بازدید | 8 پست

سلام دوستان 

من همسرم چهارماه پیش تو مرکز ناباروری آزمایش اسپرم داده بود چون بچمو سقط کرده بودم الان دوباره آزمایش رو تکرار کردیم هم تعدادش چهل میلیون بیشتر شده هم سرعتش بیشتر شده و هم مورفولوژیش از ۳٪ رسیده به ۶٪ که به نظر خودم خیلی خوب جواب گرفته برای همین تصمیم گرفتم داروهایی که مصرف کرده و کارایی که انجام داده رو اینجا براتون بنویسم تا اگر کسی دنبال بهبود کیفیت اسپرم بود بخونه و براش مفید باشه

داروهاش قرص فرتیل اید و موتولیتی بوست هر کدوم روزی سه عدد، ویتامین سی و ای روزی یدونه کیوتن ۱۰۰ روزی یدونه قرص امگا۳ روزی یدونه 

علاوه بر اینها روزی نیم ساعت هم کمپرس سرد روی بیضه هاش استفاده کرد

مصرف سیگارو قلیون و نوشیدنی الکل هم نداشت

داروهاشم خیلی منظم مصرف کرد

امیدوارم براتون مفید باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید همه ک مثل هم نیستن باتوجه ب اعداد نمونه ازمایش هرشخص بهش دارو میدن شاید یکی این داروها شما کف ...

عزیزم اسپرم تو همه آقایون سه تا پارامتر بیشتر نداره، تعداد و سرعت و مورفولوژی

که این دارو ها روی هرسه اینها تاثیر مثبت گذاشته پس این احتمال که روی اسپرم کسی دیگه تاثیر بدی بزاره کاملا اشتباهه

دکترش کی بوده؟

اینارو خودمون تحقیق کردیم و مصرف کردیم و خداروشکر نتیجه خوب هم گرفتیم

کسی که میخواد فقط نسخه دکتر مصرف کنه که دیگه تو نی نی سایت دنبال درمان نمیگرده

سلام ببخشید کیوتین واسه چی اسپرم خوبه حرکتش؟تو چ مدت جواب میده  شوهرم حرکت اسپرم ی کوچولو کمه م ...

برای حرکت اسپرم موتیلیتی بوست از همه بهتر جواب میده اما کیوتن هم کلا هر دکتر اورولوژی برید حتی حتما میده برای بالا بردن کیفیت اسپرم قیمت کیوتن هم خیلی مناسبه حتما استفاده کنید