2777
2789
عنوان

ترس ازرانندگی

346 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها من 25 سال 98گواهینامه ثبت نام کردم مربیم خانوم بود هیچی یادم نداد آیین نامه فوری قبول شدم ولی توشهری عدم مهارت واسترس نذاشت قبول بشم 9بار ردشدم ول کردم  تاالان کاردکسم باطل شده الان همه ازم راجب گواهینامه میپرسن که چی شد چی نشد اون موقع مجرد بودم الان ازدواج کردم همسرم میگن که من هزینه میدم دوباره ثبت نام کن بگیر ولی متاسفانه ماشین ماباریه .حالایه ترسی تودلمه میگم بازم قبول نمیشم خیلی بهم فشار میاد ازطرفی مادرشوهرم که 50سالشه گواهینامه گرفته چه کنم برا رفع استرس .واینکه مربی مرد بردارم یازن

مربی فرقی نداره هیچی فقط تمرین کن 

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خدایی امتحانش کاری نداره ولی من از رانندگی جای شلوغ میترسم 

خانوم و آقای عزیز به❌هیچ عنوان❌درخواست دوستی ندین هیچ تمایلی به دوست شدن با کسی اینجا ندارم علاوه بر رد دوستی توی اعلانات هم پاک میکنم. اگه جوابت رو نمیدم حوصله بحث کردن با آدم های بیکار و توهمی رو ندارم.

مربی مرد بگیر. منم مربی زن گرفتم هییییییییچی یادم نداد. الان نمیتونم رانندگی کنم.

میشه برای سلامتی دخترم صلوات بفرستی؟ 🙏🏻 اللهم صل علی محمد و آل محمد🙏 أَمَّن يُجِيبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَيَكْشِفُ السُّوءَ

مربی منم بدرد نخور بود هیچی یادم نداد کلا 5 تا پارک دوبل تمرین کرد باهام ولی خب باز دوم قبول شدم چون خیلیی علاقه داشتم به رانندگی توهم اگه واقعا علاقه داری برو اگه نداری واسه حرف بقیه نرو 

کاربری دهم نی نی یار جان شوهر عمت تعلیق نکن 
عزیزم فقط مربی مرد برو اگ خورده نمیشم والا ن روانشناس زن خوبه ن مربی زن

درسته ، حتی به نظرم دکترهای آقا هم خیلی بهترن ، مثلا دندانپزشک زن رفتم اصلا خوب نبوده ، مادرم رفت پیش دندانپزشک زن ، دندانش رو نصفه کشبده بوده و باقی دندون مونده بود عفونت کرده بود. 

به داستان زندگی هیچکس نخند ، راه طولانیه .... و هنوز داستان زندگی تو هم تموم نشده 👣👣👣

مربی مرد بردار شجاعتر یاد میدن البته اگر مشکل همراه نداری

و حتما حتما برو

الان نسبت به اون زمان باتجربه تر شدی و قطعا زودتر و بهتر هم یاد میگیری

حالا دفعه اول هم قبول نشی صدر درصد به نهم نمیکشه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

عزیزم مربی فقط جهت گذرندون پروسه تعلیم رانندگی هستش،فقط با تمرین رانندگی خوب میشه

ترس نداره انقدر بشین تا خودت مهارت کسب کنی

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

بدون شک مربی مرد با تجربه بردار.  برو بپرس از هنرجوها ببین از کی راضی هستن؟ 

کسی که تو رو به چالش بکشونه.  ببره سربالایی،  سرازیری،  نیم کلاج یادت بده. 

سرعت بالا و دنده معکوس یاد بده. 

دل و جرات بده بهت. 

در عین احتیاط، شجاعت یادت بده. 

بعدشم برو کلاس ولی به هیچ احدی نگو میرم کلاس. 

بذار گواهینامه گرفتی بگو. 

بعدشم جز ماشین مربی،  عصرها با پدر،  برادر،  همسر،  دایی یک نفر دهن قرص که به بقیه نگه و اخلاقشم خوب باشه برو تمرین. 

بذار دستت راه بیفته. 

اصلی‌ترین نقش یک زن از نظر اسلام همین نقش خانه‌داری است منتها مهم این است که خانه‌داری به معنای خانه‌نشینی نیست. بعضی اینها را با هم اشتباه میکنند؛ وقتی میگوییم خانه‌داری، خیال میکنند میگوییم داخل خانه بنشینید، هیچ کار نکنید، هیچ وظیفه‌ای انجام ندهید، تدریس نکنید، مجاهدت نکنید، کار اجتماعی نکنید، فعّالیّتهای سیاسی نکنید؛ معنای خانه‌داری این نیست. خانه‌داری یعنی خانه را داشته باشید؛ در کنار داشتن خانه، هر کار دیگری که از عهده‌ی شما برمی‌آید و میل به آن و شوق به آن را دارید میتوانید انجام بدهید؛ منتها همه در ذیل خانه‌داری است. دیدار رهبر انقلاب با اقشار مختلف بانوان. 14دی1401