2777
2789
عنوان

بینی عملیا بیاین😆😆

157 بازدید | 26 پست

دوستان من بیست دوروزه عمل کردم دوروزه رو پهلو میخوابم واقعا خسته شدم کمرم سنگ شده تاهفته چندم باید طاق باز بخوابیم عطسه زیاد دارم وخمیازه زیاد آیا تاثیر بدی نداره عطسه وخمیازه هرکاری میکنم نمی تونم کنترلش کنم

خدایا شکرت که دراین همه هیاهو روزگارمن هنوز آروم آرومم

جانم. ❤️❤️عمل کردم. 

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم،♥️♥️سوالاتم بالاس لطف میکنی اگه اطلاعاتی داری بهم بگی

باورت میشه عمل کردم. یادم نیس تجربه هارو بگم جانم

اگر با این اکانت فعال نبودم پس بدون با این کاربرے فعالم💚   🔚عشق _هاچبک ) این کاربری جدیدم 🔜  میدم  با آقایون این سایت  مشورت وراهنمای بگیرم ولی با  خانم های عقه باز پر ادعا  .مال.و تیتیش مامانی . خانم های ک ادعا برازندگی  دارند ک سنگ تموم میزارن مثلا ب خودشون .بابا خودت جمع کن  لامصب  نمیخا پز بدی براممممم یه شلوار گل منگولی پوشیده اوندی تو سایت زر زر میکنی . مثلا فهمیده هستی معلوم اززکدوم رگ ریشه ای  🙏  این فقد برلی خانوم های   بی وجدان 👿 کاربر هاچ بک سابق میدونم ک دیگ ب این ماشین نمیرسم قیدشو زدم😭😭ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ اگر ب فا......ال  نیک بگیرم شاید یک درصد بگم  به این ماشین ب دعاهای شما میرسمـ     🙏

وای دقیقا منم همین سوالای تورو الان تاپیک زدم زیر چسبت جوش میزنه بینیت؟من خیلی جوش میزنم دیوونه شدم

اره کرم ترمیمی استفاده میکنی اگه اره بخیه ها دارن جوش میخورن اینجوری میشی

اره کرم ترمیمی استفاده میکنی اگه اره بخیه ها دارن جوش میخورن اینجوری میشی

بخیه های بیرونمو که کشیدم ۲۵ روزه عمل کردم روی سطح بینیم خیلی جوش سر سفید میزنم یعنی بخاطر کرم ترمیم کنندس؟؟اخه من فقط جای بخیه میزنم جاهای دیگه که نزدم

گلم من کلا دوهفته طاق باز خوابیدم ...عطسه طبیعیه...نامتقارن بودن بینیت مال ورمشه درست میشه کلا سخت ن ...

عذاب وجدان میگیرم رو پهلو میخوابم حس میکنم بینیم الان می افته😂

خیلی حساس شدم خمیازه زیاد میزنم عطسه خیلی نگرانم

منم خمیازه و عطسه دارم ولی البته بگم من چون سوراخای بینیم کوچیک بود فقط قسمت وسطیو برش داد دو طرف سوراخا بخیه نداشتم همون سوراخای قبلی خودمه