2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

33 بازدید | 3 پست

سلام دوستان. من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی اگه میشه بازم راهنماییم کنید 

من دختری ۲۲ ساله هستم حدود ۳ ساله با آقایی آشنا هستم ک ۳۳سالشونه. ما از لحاظ فکری سلیقه ای رفتاری و... خیلی به هم شباهت داریم وتا الان مشکلی نداشتیم باهم و اگه اختلافی بود اطلاح شده. ایشون هم هم از لحاظ چهره ای هم رفتاری بسیار آپدیت تر و پرانرژی تر از سنشون هستن. من دانشجو هستم و خانوادم تحصیل کرده ایشون هم خودشون و خانوادشون تحصیل کرده هستن و شغل پردآمد و مستقل دارن .خیلی هم یه من علاقمند هستن ینی تو این رابطه حس میکنم ایشون عاشق تر هستن.من پارسال این موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم وایشون شدیدا مخالفت کردن به خاطر اختلاف سنی و گفتن حتما باید کات بشه(راستش تقریرا خانواده سختگیر و مذهبی دارم و اختلاف سنی زیاد اصن نداریم تو خانواده).ولی ما هرکاری کردیم نتونستیم چون شدیدا علاقمند بودیم به هم . الان دوباره میخوام باهاشون درمیون بزارم و هدفشون هم جدی و خواستگاریه(کلا اهل دوستی و دوست دختر نبوده)... دو تا سوال داشتم
اول اینکه با وجود علاقه و سازگاری اختلاف سنی اهمیت داره؟
دوم اینکه آیا به صلاح هست من شماره مامانم رو بدم ایشون مستقیم تماس بگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه اینکه خود آقا پسر تماس بگیره منظورم مادرشونه یا یه بزرگتر اگه خانواده مذهبی دارید به روش سنتی بری ...

آخه چون دفعه قبل به مادرم گفتم و دید منفی نسبت به ایشون داره خواستم اول صحبت کنه باهاش و بعد مادرشون زنگ بزنه 

چون مادرم کاملا مخالف ازدواج تو سن ۲۲ هست و میگه زوده سنی سنتی باشه کاملا رد میکنه