2777
2789
عنوان

اختلاف سنی

153 بازدید | 31 پست

سلام دوستان. من قبلا هم این سوال رو پرسیده بودم ولی اگه میشه بازم راهنماییم کنید 

من دختری ۲۲ ساله هستم حدود ۳ ساله با آقایی آشنا هستم ک ۳۳سالشونه. ما از لحاظ فکری سلیقه ای رفتاری و... خیلی به هم شباهت داریم وتا الان مشکلی نداشتیم باهم و اگه اختلافی بود اطلاح شده. ایشون هم هم از لحاظ چهره ای هم رفتاری بسیار آپدیت تر و پرانرژی تر از سنشون هستن. من دانشجو هستم و خانوادم تحصیل کرده ایشون هم خودشون و خانوادشون تحصیل کرده هستن و شغل پردآمد و مستقل دارن .خیلی هم یه من علاقمند هستن ینی تو این رابطه حس میکنم ایشون عاشق تر هستن.من پارسال این موضوع رو با مادرم در میون گذاشتم وایشون شدیدا مخالفت کردن به خاطر اختلاف سنی و گفتن حتما باید کات بشه(راستش تقریرا خانواده سختگیر و مذهبی دارم و اختلاف سنی زیاد اصن نداریم تو خانواده).ولی ما هرکاری کردیم نتونستیم چون شدیدا علاقمند بودیم به هم . الان دوباره میخوام باهاشون درمیون بزارم و هدفشون هم جدی و خواستگاریه(کلا اهل دوستی و دوست دختر نبوده)... دو تا سوال داشتم

اول اینکه با وجود علاقه و سازگاری اختلاف سنی اهمیت داره؟ 

دوم اینکه آیا به صلاح هست من شماره مامانم رو بدم ایشون مستقیم تماس بگیره؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تماس فایده نداره باید رودرو صحبت کنند سن فاکتور اصلی ازدواج نیست

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره

اینجا با اختلاف سنی زیاد مخالفن ولی من اطرافم دیدم هیچ مشکلی نداشتن و موفقن حتی از بعد این که خانوم نزدیک سن ۳۰ شد قابل تشخیص از ظاهر هم نبوده

عاشق آقای معلم♡⛔لایک نکن⛔رتبه برتر تجربی ام سوال کنکوری داری بپرس ❤
ببین ایشون تمام شرایط یه مرد ایده ال ودارن به نظرم ازدستش نده من وشوهرم ۱۱سال فاصله داریم اخلاقامون ...

آخه چجوری مادرم رو راضی کنم؟ به خدا دیوونم کرده اصن یه حرفم گوش نمیده حتی راضی نشد باهاش صحبت کنه 

اینجا با اختلاف سنی زیاد مخالفن ولی من اطرافم دیدم هیچ مشکلی نداشتن و موفقن حتی از بعد این که خانوم ...

دقیقا حتی اطرافیان هم دیدن گفتن نهایتا ۴.۵ سال بزرگتره ازت 

ولی مامانم هیچجوره کوتاه نمیاد دیوونه شدم به خدا

خب چجوری قانع کنم مامانم رو؟ حتی راضی نشد باهاش حرف بزنه

من خودم ضربه دیده ی این موضوعم

با ی سری مخالفتای احمقانه از هردو طرف نذاشتن ب ازدواج ختم بشه ،من هرکاری کردم نشد😞

خدا نگذره از سر تقصیراتشون

با قلب های پاکتون یه صلوات مهمونم کنید تا علیرضام برگرده و ازدواج کنیم و خوشبخت باشیم🙏❤️اگه فرستادی بگو تا منم برات بفرستم🫂
تماس فایده نداره باید رودرو صحبت کنند سن فاکتور اصلی ازدواج نیست

منم کاملا موافقم ولی مادرم حتی راضی نمیشه باهاش تلفنی حرف بزنه چ برسه حضوری

تلفنی هم یهو میخواد زنگ بزن آقا بهش 

من خودم ضربه دیده ی این موضوعم با ی سری مخالفتای احمقانه از هردو طرف نذاشتن ب ازدواج ختم بشه ،من هر ...

طرف آقا مشکلی ندارن و خیلی هم موافقن 

فقط مادره منه ک اینجوریه

ما هم خیلی همو دوست داریم واقعن اگه ایشون نباشه با کسی ازدواج نمیکنم 

برگردی عقب چیکارا رو میکنی و چیکارا نمیکنی؟):

منم کاملا موافقم ولی مادرم حتی راضی نمیشه باهاش تلفنی حرف بزنه چ برسه حضوری تلفنی هم یهو میخواد زنگ ...

به صورت عمل انجام شده باشه ببریدش بازار به بهانه اون اقا پسرم بیاد و ی جایی مادر را خفت کرده و صحبت کنید

لطفا قضاوت نکنید من مرد هستم و اینجام که بهتر بتونم درک کنم خانومهارو و در زندگی و عشقی که دراینده قراره به خانومم داشته باشم از این تجارب استفاده کنم و راه اشتباه نرم و عشقمو اذیت نکنم با رفتار و سخنانم و غیره