2777
2789
عنوان

انفالو کردن

637 بازدید | 25 پست

سلام دوستان دیگ بعد تموم شدن رابطه شما طرفو از اینستا انفالو ریمو کردید؟؟؟ ایشون هنوز منو انفالو نکرده و من خیلی اذیتم وقتی پیجشو چک میکنم 

به نظرتون اگ خودم انفالو کنم بعدا پشیمون میشم؟؟سر در گمم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اول اون انفالو کرد؟؟ میگم‌اگ من اول انفالو کنم زشت نباشه؟؟ پیش خودش فکر بد نکنه؟

نه من آنفالو کردم حتی وقتی باهاش بودم اسمش گذاشتع بودم کات کردیم برداشتم بعدش ب دوستم گفتع بود حتی نذاشت ب هفته برسع هم آنفالوم کرد هم اسممو برداشت دوستمم گفتع بود حق بهش بدع چون باید فراموشت کنع اگع امید داری برگردع بزار باشع آنفالو نکن

میدانستم زهر است،و چشیدم 🙃
خیلی سختههههه..یکم نصیحتم کنید...باز دارم گریه میکنم

انفالو کن کات کردی تموم شده رفته باید این تغییر رو بپذیری 

گریه هم نداره باور کن چند ماه دیگ به خودت میخندی و از دست خودت عصبانی میشی که چرا انقدر خودتو ناراحت کردی و برای یه ادم انقدر ارزش قائل شدی  پس کاری نکن که چند ماه دیگ پشیمون شی .

نه من آنفالو کردم حتی وقتی باهاش بودم اسمش گذاشتع بودم کات کردیم برداشتم بعدش ب دوستم گفتع بود حتی ن ...

ن بابا  دیگ برگشتنی در کار نیست.....هر روز با گریه پیجشو چک میکنم ی استوری ک میزاره تمام تنم میلرزه..میرم انفالو کنم برام خیلی سخته اصلا نمیتونم انگار..😔این مرد ی زمانی تمام دلخوشی من بود

انفالو کن کات کردی تموم شده رفته باید این تغییر رو بپذیری  گریه هم نداره باور کن چند ماه دیگ ب ...

مرسی عزیزم انقد برام سختههههه اون دکمه انفالو لعنتی و فشار بدم..

نی نی سایت خرابه نمیاره قسمت دوستی که بخوام قبول کنم 😢 همینجا اگ دوست داری بگو

میکم ما بعد بحثمون یک ماه پیش، حدافزی نکردیم از هم ..ولی اون دو هفته پیش بهم پیام داد و حرفیدیم ولی سرد..اللن دو هفته اس هیچ ارتباطی باهاش نداشتم..بی حدافزی برم؟؟ میخام انفالوش کنم تمام شه بی حرف و حدیثی..خدافزی نمیکنم.؟