2777
2789
عنوان

۳ روز دیگه عقدمونه بعد مامانم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست
اینه شمعدون ن خودم گفته بودم نمیخوام  حلقه و قند و نبات و دوتا پارچه اورده بودن

ببین من نه خرید عقد نه عروسی نکردم هیچ مراسم عروسی هم نگرفتم برای بله برون هم یه نشون و یه پارچخ چادر و یه جعبه شیرینی بود عروسی هم هیچ مراسمی حتی کوچیک هم‌نگرعتم ولی خوشبختم

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره
آره دیگه اگه داماد برای عروس لوازم آرایش خرید عروسم باید موزر و سه تیغ و لباس خواب و ست لباس زیر و ک ...

عه اینام متقابله؟؟؟ 

خب من نمیخوام الان لوازم ارایش و لباس ب چ درد من میخوره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بستگی به زسم هردوطرف داره

مثلا برای من فقط حلقه وچادر خریدن حتی لباس هم خودم خریدم چون ما برای عروسی خرید مفصل می کنیم شاید اون بنده خداها نمیدونن رسم دارید مادرت به دومادش مستقیم بگه

۲۵

به نظرم باز هم مادرتون باهاش صحبت کنن یا با مادرشون 🤷‍♀️شاید رسم خرید برای عروسی دارن ... خیلیا تو عقد خرید کلی میکنن و بعضیا موقع عروسی خرید میکنن...اما شما لباس خودتو خودت  گرفتی یه صحبتی باید باهاشون بکنین تا سو تفاهم و کدورتی پیش نیاد

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
بچه ها کادو عروسی داداشم چی بدم بهش؟ ربع سکه خوب؟ یا کمِ .چیکار کنم؟ یه انگشتر هم از طرف خودم میخوا ...

هر چی کمتر بهتر، داداشا اول ازدواج خوبن بعد که عروس جا افتاد آدمو بیچاره میکنه و خوبی هات هیچکدوم به چشمش نمیاد، در حد نرمال همون سکه کافیه یا فقط انگشتر 

هر چی کمتر بهتر، داداشا اول ازدواج خوبن بعد که عروس جا افتاد آدمو بیچاره میکنه و خوبی هات هیچکدوم به ...

بنظر خودمم کافیه اما انگار فامیلا عروس کادو سنگین میدن. میخوام آبرو داری کنم.

همش دوتا بچه ایم.

ولی خب سکه هم خوب بنظرم. وسعم نمیرسه . آدم که دوست داره بهترینا را بده

حرفتون را قبول دارم هرکاری بکنی بازم توقع دارن

بنظر خودمم کافیه اما انگار فامیلا عروس کادو سنگین میدن. میخوام آبرو داری کنم. همش دوتا بچه ایم. ول ...

دیگه هر کی به اندازه ‌‌وسع مالی خودش کادو میده، طرف عروس پولش زیاده میخواد گرون کادو بده،و اینکه کادوهای روز عروسی رو هیچ کس بعدا یادش نمیمونه، فقط همون لحظه اعلام میکنن و فیلم میگیرن،در حدی کادو بدین که نه معذب بشین و نه بعدا پشیمون بشین