2777
2789
عنوان

۳ روز دیگه عقدمونه بعد مامانم میگه....

| مشاهده متن کامل بحث + 695 بازدید | 54 پست

یه سوال؟؟؟؟ برای بله برون چادر و اینه شمعدون و حلقه نشون برات اوردن؟؟؟

من به هیچ عنوان بچه نمیخوام ولی شوهرم دوست داره ولی اگه ی روز بخوام بچه دار بشم باید شاسی بلند دم در پارک شده باشه تو خونه بزرگ خودم رو مبل دراز بکشم و به طلاهای زیادی که دارم نگا کنم و دو تا کارت پر از پول که حداقل هر کدوم دو ملیارد توش باشه هم زیر بالشم باشه تا بتونم ب اوردن بچه فکر کنم اره عزیزم بی مایه فطیره

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مگه تو مراحل خاستگاری و بله دادن این صحبتها رو دو خانواده نکردن این که چه رسمی دارین چه توقعاتی داری ...

مادر خانوم فقط برای من زبون داره جلوی اونا صم بکم میشینه لال میشه

دیگه چیا باید بخریم من ک دیگه حوصله حرف و بحث با مامانمو ندارم  بعدا بهش میگم رسم داریم اینارو ...

مادرت حق داره خب راست میگه.بگو رسم دارید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚

ما کت و شلوار و حلقه خریدیم لباس مجلسی ک تو عقد باید بپوشمم خودم حساب کردم خریدای دیگه رو چجوری باید ...

کت شلوار شما براش گرفتین و لباس خودتونو هم خودتون گرفتین🤔

غنچه با دل گرفته گفت: زندگی  ...  زندگی لب ز خنده بستن است   گوشه ای درون خود نشستن است  ...  گل به خنده گفت: زندگی شکفتن است   با زبان سبز راز گفتن است ...  گفتگوی غنچه و گل از درون باغچه باز هم به گوش میرسد...  تو چه فکر میکنی   کدام یک درست گفته اند   من فکر میکنم گل به راز زندگی اشاره کرده است   هرچه باشد او گل است  ...  گل یکی دو پیرهن بیشتر ز غنچه پاره کرده است   "قیصر امین پور"
اره بخدا دارم چل دیوانه میشم مامان انقدرررر غر میزنه ک تو حرف بلد نیستی بزنی اخه مادر من چی بگم خودش ...

بگو من لباس پوشیده ندارم برای مراسم بپوشم، کی وقت داری بریم ببینیم یه چیزی پسند کنم

اخه اینا خریدن متقابل باید اونام بخرن

آره دیگه اگه داماد برای عروس لوازم آرایش خرید عروسم باید موزر و سه تیغ و لباس خواب و ست لباس زیر و کفش و دمپایی و حوله و..‌بخره

ولی اگه هر دوطرف راحت بگیرن و دل بچه هاشون را پر نکنن دیگه پس فردا عقده براشون نمیشه

باشه میگم  چیا باید بخریم ؟ لوازم ارایشو لباس بیرونی اوکیه؟

آره عزیزم همینا بسه

ببین مادرت بخاطر خودت میگه خرید واس توعه ن مادرت ک اون واس تو تلاش میکنه،حتما برو بگیر

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚