2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

نه بابا بی پول باشی یا باید آشپز بقیه باشی یا ظرفشور باید لاقل هر دوهفته ۵۰۰ تومن خوراکی بخری درست کنی بخوری 

خدایا شکرت 🙏🏻🌿 عاشق نی نی سایتم بیشتر وقتمو توی نی نی سایت میگذرونم چون علاقمندم به اینجا به شما به نظرتون و ایده هاتون ❤💫 تا جایی که بتونم توی تایپکا نظرایی میدم که بدردبخور باشه 🌹�😊 درخواست دوستی ندید قبول نمیکنم 🙂🙏🏻اقایون به هیچ وج درخواست دوستی ندید درخواست بدید براتون تایپک گزارش میزنم 😒متاهل👫🏻💍
نه بابا بی پول باشی یا باید آشپز بقیه باشی یا ظرفشور باید لاقل هر دوهفته ۵۰۰ تومن خوراکی بخری درست ک ...

یعنی اونجور نیست ت زندان بخوری بخوابی

یعنی باید کارم بکنی تو زندان؟؟؟ 

به جا هزینه میبرنشون تو معدن کار کنن.

تو یوزارسیف اینجوری بود

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم
هزینه اجباری نیست اما برای خرید از بوفه و مایحتاج مثل شامپو و صابون این چیزا دیگه باید پول داشته باش ...

خب اکثر کسایی ک زندانن پول ندارن اونا چیگا کنن پس

خب اکثر کسایی ک زندانن پول ندارن اونا چیگا کنن پس

کارای دستی یاد میگیرن انجام میدن میفروشن

یا بلاخره یکی بهشون میرسونه آدم یکی دیگه میشن

یا میگذرونن با همون وسیله های زندان و خوراکیاش دیگه..

😐

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز