2777
2789
عنوان

مادر شوهر

84 بازدید | 5 پست

مادر شوهرم تو شهزستان خونه داره دو‌هفته پیش با دوستامون ابنجا بودیم دو‌هفته قبل ترش هم خواهرشوهرم با دوستاشون بودن الان با خود مادر شوهرو اونجاییم تو ابن سفز یه باز کفت لیوانام کم شده شما شکوندید حالا ما کلا یه روز بوذیم کاری هم به ظرفاش نداشتبم قیچیش هم گم شده چند باز کفته قیچی من نمیدونم چی شده کی برذاشته و میفهمم تیکه مینذازه منم جواب میدم که کار ما نبوذه باز میگه امروز هم میگه تشک لکه خون داره حالا نه من این سری عادت بودم نه اون سری بادوستامونذگفتم شاید دخترت اومده اینطوری شده میگه نه اون میدونم مریض نبوده دیکه خیلی بهم برخورد کفتم ادم اشتباهه خونه کسی یره بمونه و مسئولیت قبول کنه خدایی من همیشه هر باز اومدم سابیدم و رفتم سر همینم دردم اومد از خرفاش فهمید ناراحت شدم هی میگه من منظورم کلی بوذ به تو نبود ولی خیلی دلم کرفت واقعا هم دیگه دلم نمیخواد اینجا بیام انقدر با حرفاش سردم کرد به نظرتون به شوهرم بگم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان