2777
2789
متاسفانه تو شهر ما به دوران عقد نامزدی میگن منم همه ی اینایی که شما گفتین و با پسر حرف زدم که من دلم ...

همه قبول میکنن! همه اولش داغن.....فقط میتونم این رو بهتون بگم که زود عقد نکنین

چند سالتونه؟

هاز همین میترسم 🥺🥺بازم مرسیی

ازدواج خاله بازی نیس 

باید بشینی طرفو بسنجی بری باهاش بیرون صحبت کنی بیشتر آشنا شی 

چسم و گوش بسته نرو عقد کن خیلیا بعد ازدواج تغییر چهره میدن و رسما بدبخت میشی 

شده با زور شرط بزار باید چند ماه آشنا شید وگرنه جوابت منفیه 

اگر هم قبول نکردن جوابت منفی بگو 

یه پایان تلخ بهتر از تلخی بی پایانه 

در این مدت ؛ زندگی به گونه ای سپری شده است که میتوانم سال ها بدون آنکه هیچ اتفاق غم انگیزی رخ بدهد ، غمگین بمانم...🚶♀یه چیزایی نمیشه دیگه ...ما هم ولش کردیم گذاشتیم که نشه ... شاید بعدا شد یا شاید به جاش یه چیزای دیگه شد 🙂 نمیدونم ، ولی ای کاش می شد... ...۱۴۰۳/۳/۱۹..بنده خصومت شخصی با کسی ندارم، از همه به یه اندازه بدم میاد.😁

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ۲۳ اون ۳۵ ۳۴

واای خیای جوونی درسته خیلی چیرها بدست میاری و دغدغه مالی که مشکل این روزهای همه هست رو نداری ولی این رو بدون که خیلی چیزها رو هم از دست میدی!

الانت رو نگاه نکن....طرف هنوز ظاهر جوونی داره به ۱۰ سال دیگه فکر کن که هنوز جواان هستی ولی ایشون بالای چهل سال داره... خیلی چیزهایی که شما هیجان تجربه کردنشونو داری برای ایشون کاملا بی میل و معمولا مخالفه!

حداکثر تفاوت سنی ۶ سال خوبه

من یه دوستی دلشتم که اونم با شوهرش ۱۰ سال تفاوت سنی داشت در کل راضی نبود ...مشکل مالی نداشت ولی از نظر عاطفی و احساسی خلا داشت تو زندگیش

امیدولرم هر تصمیمی که میگیری عاقبت به خیر بشی

فقط این رو بدون پسرهای بالای ۳۰ همشون دنبال کوچیکتر میگردن تا اونجوری که میخوان بار ببارن زنشون رو و روش تحکم داشته باشن..گول حرف های الان عاشقانه شونو نباید بخورین....

کلا آقایونی که خیلی منیت دارن و سختگیر هستن دیر ازدواج میکنن و دنبال دختر بی سر و زبون میگردن که هرچی گفتن بگن چشم

چون یه دختر توی رنج سنی خودشون شخصیتش شکل گرفته و دیگه نمیتونن بهش تحکم کنن

واای خیای جوونی درسته خیلی چیرها بدست میاری و دغدغه مالی که مشکل این روزهای همه هست رو نداری ولی این ...

جواب منفی دادم فهمیدیم سیگاریه مرسی از کمکت ایشا الله خوشبخت بشی 🙏🙏🙏🙏❤❤❤❤

خدااااا
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز