2777
2789
عنوان

حامله نباشم ؟

209 بازدید | 21 پست

موعد پریودمه 

صبح یه شیر کاکایو با کورسان خوردم رفتیم با مامانم بیمارستان بعد برگشتم یکمم اب خوردم تو راه و خونه به یچه ها صبحونع دادم خودم میلم نکشید صبحونه رو جمع کردم رفتم کارامو بکنم حالم بد شد حالت تهوع دارم شدید دراز کشیدم دل پیچه کمر دردم دارم ولی پریود نشدم هنوز میگم حامله نباشم 😭😭😭

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

رابطه مشکوک داشتی؟؟

امروز هوا خیلی گرم بوده شیر هم باعث این حال تو میتونه باشه تو گرما شیر ادمو به هم میریزه

منم نگرانم ولی تا پریودم خیلی مونده و نمیدونم چطور بفهمم!!!متاسفانه سر موقع قرص اورژانسی نخوردم بعدش فکر و خیال اومده تو سرم

وای منم از موعدم گذشته هیچ علایمی ندارم سینه هام بزرگ شدن فقط هر از گاهیم حالت تهوع دارم خیلی خستم ت ...

نمیدونم باشی معلوم میکنه من دوتا حامگلی هامم وسط ظهر زدم مثبت شد نزنم مثبت بشه 😭😭😭

رابطه مشکوک داشتی؟؟ امروز هوا خیلی گرم بوده شیر هم باعث این حال تو میتونه باشه تو گرما شیر ادمو به ...

چقدر وسواسی داریم بخدا 😭😭من اگه بخوام بگم که همه رابطه هام مشکدکه کاش بکنم این رحمو بندازم ددر تا دیگه حامله نشم 

پس چرا حالم بد شده 😪😪مثلا امروز شنبه بود خواستم کارای خونه رو بعد مدت ها با حس خوب انجام بدم 

هم ک بیرون گرم بوده هم اینکه من خودم موعد پریودم گاهی اینجوری میشم همون روز یا فرداشم‌پریود میشم

رابطه بدون جلوگیری داشتی‌؟

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
هم ک بیرون گرم بوده هم اینکه من خودم موعد پریودم گاهی اینجوری میشم همون روز یا فرداشم‌پریود میشم را ...

همش باک ا ندومه ولی خیلی فکری ام 😭😭اصلا احساس میکنم شوهرم از جلوم رد میشه جامله میشم گرد افشانی میشه 

دومی خیلی احتیاط میکردیم ولی شد 

چیکار کنم لوله هامم نمیبندن دکترا دیگه جوری شده میگم کاش سرطان رحم بگیرم بگن باید درش بیاری تمام 

چقدر وسواسی داریم بخدا 😭😭من اگه بخوام بگم که همه رابطه هام مشکدکه کاش بکنم این رحمو بندازم ددر تا ...

واقعا...پریود میشیم یه درده نمیشیم یه درد دیگه...من هنوز بچه ندارم ولی بعد بچه اول یا دوم که به دنیا بیاد یا خودم توبکتومی میکنم یا شوهرمو میگم وازکتومی کنه

همش باک ا ندومه ولی خیلی فکری ام 😭😭اصلا احساس میکنم شوهرم از جلوم رد میشه جامله میشم گرد افشانی می ...

دیوونه نشو رحمتو در بیاری کلی مریضی میاد سراغت و زندگیتو به هم میریزه...شوهرت وازکتومی کنه خب

همش باک ا ندومه ولی خیلی فکری ام 😭😭اصلا احساس میکنم شوهرم از جلوم رد میشه جامله میشم گرد افشانی می ...

خب کاندوم بزار طبیعی هم جلوگیری کن

ب خاطر اون استرسه من چندساله طبیعی جلوگیری میکنم گاهیم قرص میخورم

هیچکس از فرداش خبر نداره! چرا غمگینی چرا نگرانی شاید قراره فردا همه چیز درست شه!
واقعا...پریود میشیم یه درده نمیشیم یه درد دیگه...من هنوز بچه ندارم ولی بعد بچه اول یا دوم که به دنیا ...

رفتم بی بی چک زدم منفی بود گلاب به روتون کلی بالا اوردم 😪😪😪😪فکر کنم همون مسموم شدم 

وازکتومی چقدره ؟ الان بگم شوهرم بره بکنه ؟ کی انجام میده تهران 

تو توبکتومی که گفتی چیه