2789
عنوان

کلاس شنا

143 بازدید | 15 پست

تو شهرستان که استخر داره باید کجا کلاس شنا ثبت نام کنیم؟پاشیم بریم استخر بگیم کلاس شنا؟واقعا موندم چیکار کنم😭و اینکه میدونید شهریه و تعدا جلسات چقدره

و چند بار در هفته ست

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تهران شهریه فک کنم ۱۰ جلسه یا شایذ ۱۲ جلسه ۲ تومنه

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
تهران شهریه فک کنم ۱۰ جلسه یا شایذ ۱۲ جلسه ۲ تومنه

البته گروهی 

به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
همون استخرای عمومی باید بری عزیزدلم بگو میخوام برای کلاس شنا ثبت نام کنم  جلساتشو دقیقا یادم ...

و هر ترم هم یه چیزی بهت یاد میدن

سعی کن مداوم بری تا زود تموم شه

اگه دیر به دیر بری یا دیر یاد بگیری ترمات طولانی تر میشه، اینس دیگه بستگی داره به ذهن خودت

گنگ اونیه که رو پا خودشه .
و هر ترم هم یه چیزی بهت یاد میدن سعی کن مداوم بری تا زود تموم شه اگه دیر به دیر بری یا دیر یاد بگی ...

ترم اول نفس گیری و شیرجه و کرال پشت و دوچرخه 

ترم دوم کرال سینه

ترم سوم قورباغه

ترم چهارم پروانه

باز بستگی داره به جایی که میری 

اگه دوست داشتی میتونی گوگل سرچ کنی و ویدیوی اموزشی ببینی که استرست بخوابه و بدونی قراره بهت چی یاد بدن

ترم اول نفس گیری و شیرجه و کرال پشت و دوچرخه  ترم دوم کرال سینه ترم سوم قورباغه ترم چهارم پر ...

من فقط میخوام یه ترم برم که ۱۲ یا ۱۰ جلسه ست فکر کنم در حد معمول بلد باشم فقط

قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
من فقط میخوام یه ترم برم که ۱۲ یا ۱۰ جلسه ست فکر کنم در حد معمول بلد باشم فقط

خب خوبه

تو ترم اول خیلی چیزا یاد میدن

سعی کن قبل اینکه بری تو یوتوب و گوگل و اینستا یکم اموزش ببینی