_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 عنوان کلاس شنا 143 بازدید | 15 پست تو شهرستان که استخر داره باید کجا کلاس شنا ثبت نام کنیم؟پاشیم بریم استخر بگیم کلاس شنا؟واقعا موندم چیکار کنم😭و اینکه میدونید شهریه و تعدا جلسات چقدرهو چند بار در هفته ست قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره. 1402/03/27 | 12:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8505 بابا ما از کجا بدونیم آخه برو همونجا بپرس خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 همون استخرای عمومی باید بری عزیزدلمبگو میخوام برای کلاس شنا ثبت نام کنم جلساتشو دقیقا یادم نیست اما فکر کنم چهار ترم بود ۱۲ جلسه گنگ اونیه که رو پا خودشه .
مامان_فندوق۵ عضویت: 1402/01/03 تعداد پست: 34310 آب و شنا خیلی عالی و آرامبخشه. استخر دولتی اگه تو شهرتون هست ارزونه. استخرای شهرداری ها. من قبلا میرفتم دو جلیه تو هفته بود
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 تهران شهریه فک کنم ۱۰ جلسه یا شایذ ۱۲ جلسه ۲ تومنه به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
کاربرهشتمهستم عضویت: 1401/12/04 تعداد پست: 2813 تهران شهریه فک کنم ۱۰ جلسه یا شایذ ۱۲ جلسه ۲ تومنه البته گروهی به نظرم این حرف در مورد مردا درسته:یه مرد برای عاشق شدن فقط به یه لحظه نیاز داره ولی برای اینکه بخواد عشقشو فراموش کنه یه عمرم کمه....✨❤️
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 همون استخرای عمومی باید بری عزیزدلم بگو میخوام برای کلاس شنا ثبت نام کنم جلساتشو دقیقا یادم ... و هر ترم هم یه چیزی بهت یاد میدنسعی کن مداوم بری تا زود تموم شهاگه دیر به دیر بری یا دیر یاد بگیری ترمات طولانی تر میشه، اینس دیگه بستگی داره به ذهن خودت گنگ اونیه که رو پا خودشه .
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 بابا ما از کجا بدونیم آخه برو همونجا بپرس گفتم شاید اطلاعی داشته باشید نظری ندارید میتونید چیزی نگید. قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 همون استخرای عمومی باید بری عزیزدلم بگو میخوام برای کلاس شنا ثبت نام کنم جلساتشو دقیقا یادم ... خیلی ممنونم♥️ قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8505 گفتم شاید اطلاعی داشته باشید نظری ندارید میتونید چیزی نگید. هرچیزی دیگه نمیپرسن که بچه گانست خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 و هر ترم هم یه چیزی بهت یاد میدن سعی کن مداوم بری تا زود تموم شه اگه دیر به دیر بری یا دیر یاد بگی ... ترم اول نفس گیری و شیرجه و کرال پشت و دوچرخه ترم دوم کرال سینهترم سوم قورباغهترم چهارم پروانهباز بستگی داره به جایی که میری اگه دوست داشتی میتونی گوگل سرچ کنی و ویدیوی اموزشی ببینی که استرست بخوابه و بدونی قراره بهت چی یاد بدن گنگ اونیه که رو پا خودشه .
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 هرچیزی دیگه نمیپرسن که بچه گانست سایت تبادل نظره اوکی؟ قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
_asalidokhtr مدیر استارتر عضویت: 1399/02/01 تعداد پست: 7795 ترم اول نفس گیری و شیرجه و کرال پشت و دوچرخه ترم دوم کرال سینه ترم سوم قورباغه ترم چهارم پر ... من فقط میخوام یه ترم برم که ۱۲ یا ۱۰ جلسه ست فکر کنم در حد معمول بلد باشم فقط قطع رابطه کنید ، واقعا سلامت روان ارزششو داره.
helrz عضویت: 1400/12/18 تعداد پست: 494 من فقط میخوام یه ترم برم که ۱۲ یا ۱۰ جلسه ست فکر کنم در حد معمول بلد باشم فقط خب خوبهتو ترم اول خیلی چیزا یاد میدنسعی کن قبل اینکه بری تو یوتوب و گوگل و اینستا یکم اموزش ببینی گنگ اونیه که رو پا خودشه .
curlyhair2 عضویت: 1402/03/19 تعداد پست: 8505 سایت تبادل نظره اوکی؟ نی نی سایته نه روزمرگی خطاب به تمام خستگان جهان : باشد که اشک بعدی شما اشک شوق باشد ♥️✨