2777
2789

امروز آخرین امتحان یازدهمم بود.درسم خوبه.احتمالا معدلم ترم دومم حدود ۱۹.۸بشه.مدرسه نمونه ام 

مشاورم میگه غیر حضوری بخون.برم مدرسه بزرگسالان 

ولی به شدتتتتت دو دلم.می ترسم.معلما و مدیر مدرسمون میگن غیر حضوری بده نرید.

برای سال بعد هم همه درسای تخصصی کلاس کنکوری ثبت نام کردم

لطفااااا کسایی که غیر جضوری یا حضوری دوازدهم رو خوندن و یا توی اطرافیان میشناسین راهنماییم کنن

حتمااااا من باید پزشکی قبول شم🥺یه جای خوبب

من غیر حضوری بودم

بهترین کار ممکن

وقتی کلاسای کنکور همه رو گرفتی دیگه نیازی به مدرسه نداری

وقتتو تلف میکنه

خستت میکنه بشین خونه

ولی من مدرسه بزرگسالان نرفتم چون غیر انتفاعی بودم نصف پول رو ازمون گرفتن فقط رفتم امتحانات دی و نهایی خرداد رو دادم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من غیر حضوری بودم بهترین کار ممکن وقتی کلاسای کنکور همه رو گرفتی دیگه نیازی به مدرسه نداری وقتتو ...

چی قبول شدی؟

با این ترسم چیکار کنم؟🥺ترس از جا موندن و نتونستن

خیلی از بچه ها هم میگن حضوری میایم

و اینکه مدرسه گفته فقط تا ۱۵تیر میتونید پرونده بگیرید

خود دانی . راحت پاشو‌برو مدرسه مثل همه ...غیر حضوری برا الان که معدل تاثیر داره یعنی کشک. غیر حضوری برا زمانی بود که خرداد نری سر جلسه شهریور پاس کنی . و کلا کاری به تشریحی و مدرسه نداشته باشی ‌‌‌‌‌‌الان قضیه فرق داره . 

و اینکه کسی که میره مدرسه مخصوصا نمونه و سمپاد تو جو رقابته سست نمیشه. غیر حضوری احتمال لغزشت خیلییی زیاده . 

و مدارس شما هم تایم اتلافی نیست چون خوب درس میدن .

منم غیر حضوری بودن ولی پشیمونم.....

خود دانی . راحت پاشو‌برو مدرسه مثل همه ...غیر حضوری برا الان که معدل تاثیر داره یعنی کشک. غیر حضوری ...

مشاورم میگه اگه غیر حضوری برم خیلیییی تایم بیشتری دارم و بیشتر میخونم.تا ساعت۲مدرسم.بعدشم کلاس دارم میگه نمیرسی بخونی و تست بزنی

هر کسی یه چیزی میگه🥺 نمیدونم به کی گوش بدم

چی قبول شدی؟ با این ترسم چیکار کنم؟🥺ترس از جا موندن و نتونستن خیلی از بچه ها هم میگن حضوری میایم ...

پشت کنکوریم

بدبخت میشی ببین بدبخت میشی اگر بترسی

نترس

به نتیجه فکر کنی بدون که از همین الان بهت میگم هیچی قبول نمیشی

توی حال باش

جا نمیمونی با استادا پیش برو

خوب بخون

وقت تلف نکن

دوباره میگم به نتیجه فکر نکن

خیلیارو ولش کن

برو پرونده رو بگیر

پشت کنکوریم بدبخت میشی ببین بدبخت میشی اگر بترسی نترس به نتیجه فکر کنی بدون که از همین الان بهت م ...

نمی‌ترسیدم قبل از اینکه مدیرمون همش قبل امتحانا در موردش حرف بزنه

اره اگه غیر حضوری بگیرم میخام واقعااا خوب بخونم

و اینکه من نمیخام پشت کنکور بمونم🥺 میتونم ؟رتبه زیر۱۰۰۰هم میخام

یازدهم رو خوب خوندم.دهم هم خوبم 

مشاورم میگه اگه غیر حضوری برم خیلیییی تایم بیشتری دارم و بیشتر میخونم.تا ساعت۲مدرسم.بعدشم کلاس دارم ...

بستگی به شخصیت خودت . داره . اگه انقدر از خودت مطمعنی که شل نمیکنی بگیر . خیلیا دیدم غیر حضوری میگیرن . هم از مدرسه میمونن خودشونم نمیخونن. سال شما هم فکر کنم نهایی ۵۰ درصده باید تشریحی هم بخونی . 

من وقتی تو جو رقابت مدرسه بودم خیلییی میخوندم. میدیدم بقیه دارن میخونن ترازشون بالاست ‌. دیگه به خودت بستگی داره

حرف مشاورتو ول میکنی به حرف بقیه گوش میکنی؟خب پس واسه چی مشاور گرفتی دختر خوب

اره اینم در نظر میگیرم.تازه مشاورم خود فامیلشو ک خیلی براش عزیزه غیر حضوری گذاشته.دختر خود مدیرمونم غیر حضوری میخونه

ای کاش میشد دیر تر پرونده رو گرفت که نتایج کنکوررو مقایسه می‌کردم 

نمی‌ترسیدم قبل از اینکه مدیرمون همش قبل امتحانا در موردش حرف بزنه اره اگه غیر حضوری بگیرم میخام واق ...

مدیرا کلا ادمای چرتین توجه نکن

حتما یه روانپزشک رو در طول سال کنار خودت بذار

افرین

میتونی، بخون خوب فقط، خوب تست بزن، خوب کار کن استرسم بنداز سطل اشغال

بستگی به شخصیت خودت . داره . اگه انقدر از خودت مطمعنی که شل نمیکنی بگیر . خیلیا دیدم غیر حضوری میگیر ...

همینا منو به شک میندازه🥲

شل که نمیکنم.چون هم باید طبق کلاس و آزمون پیش برم هم مشاورم

تصمیم سختیه.پای آیندم در میونه

اره اینم در نظر میگیرم.تازه مشاورم خود فامیلشو ک خیلی براش عزیزه غیر حضوری گذاشته.دختر خود مدیرمونم ...

عزیزم به نتایج کنکور چیکار داری اخه

یکی کلاس کنکور نگرفته مدرسه خوبه

یکی کلاس کنکور گرفته مثل من و شما نمیتونه مدرسه بره

خودت فکر کن در روز فقط 4 ساعت درس بخونی تست بزنی؟ تکلیفای مدرسه هم هست اصلا میتونی تست بزنی؟

عزیزم به نتایج کنکور چیکار داری اخه یکی کلاس کنکور نگرفته مدرسه خوبه یکی کلاس کنکور گرفته مثل من و ...

برای همین به غیر حضوری فکر میکنم.میتونم هر روز کلی بیشتر از کسایی که مدرسه میرن بخونم

چند روز پیش هم با یه دانشجو پزشکی حرف زدم.دوازدهم موقع کرونا خونده بود که غیر حضوری شد.میگفت مدرسه رو فقط اگه واسه سرگرمی میخای برو.نو خونه خودت میتونی برسی

ولی کسایی هستن که شک به دلم میندازن🥲

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز